Forsiden Dyr 6 tegn på at katten din elsker deg

6 tegn på at katten din elsker deg

Katter er kjente for å være svært så selvstendige vesener, og ikke rent sjelden bestemmer de i høyeste grad selv hvilke veier de vil gå. Men det behøver ikke bety at katten din ikke holder av deg av den grunn, så her får du seks tegn på at katten din virkelig elsker deg:

1. Katten sikler

Alle katter kan male, det bestemmer de selv, men ikke alle katter sikler når eieren viser dem kjærlighet. Sikler katten din når du koser med den, er det et sikkert tegn på at den elsker deg.

Foto: Mostphotos

2. Katten kryper opp i sofaen med deg

Sitter du i sofaen og katten kommer hoppende opp og vil ligge inntil deg? Det er i så fall et sikkert tegn på at den elsker deg.

Katten gir deg gaver
Foto: Mostphotos

3. Den kommer med gaver

Katter er jegere, og derfor tror de også at du er det. De forstår ikke at du får maten din i butikken, så når den kommer med døde mus og andre smådyr den har fanget, er det av kjærlighet og fordi den vil gi sitt bidrag til «matbudsjettet».

LES OGSÅ
Hunden møtte sin lookalike - nektet å forlate den før eierne hadde adoptert den

Katten lar deg ikke arbeide
Foto: Mostphotos

4. Katten lar deg ikke arbeide

Hvis du har arbeid du kan gjøre hjemme, men katten hele tiden stiller seg i veien med vilje, betyr det at den ønsker oppmerksomhet fordi den elsker deg.

LES OGSÅ
Tyrefekting ble forbudt på Mallorca - Derfor blir det igjen tillatt

Katten vil være med deg
Foto: Mostphotos

5. Katten lar deg ikke gå hjemmefra.

Det er du som er sjefen, og det er du som skal forsvare hjemmet. Derfor vil ikke katten la deg gå hjemmefra. Dessuten liker den ikke å være adskilt fra den den elsker.

Katten blir lykkelig når du kommer hjem
Foto: Mostphotos

6. Katten blir overlykkelig når du kommer hjem

Når du kommer sliten hjem fra en lang dag på jobben, og katten din møter deg i døra, så er det av pur kjærlighet. Den har savnet deg, og vet nå ikke hva den skal gjøre for å vise at den elsker deg.

Hvor mange av punktene kan du nikke gjenkjennende til? Ikke alle katter viser alle tegnene, men bare noen få av dem er nok til å vite at den elsker deg. Del gjerne artikkelen dersom du har flere kattevenner som kunne ha nytte av å lese dette.

Dan Åsen Hansen
Dan har skrevet artikler for Sosialnytt siden 2017. Skribent med lang erfaring innenfor faget. Jobber også som pressefotograf.

SE OGSÅ:

Mest lest nå

13 år gamle Sydney opptrer på kjøpesenter – får sin livs opplevelse da Ed Sheeran overrasker henne

Sydney Bourbeau opptrådte på et canadisk kjøpesenter til inntekt for en lokal veldedig organisasjon. Hun hadde valgt å synge Ed Sheerans sang "Thinking Out...

Forsvunnet amerikansk mann funnet: Hundene hadde spist han

En 57-åring hadde vært forsvunnet i flere måneder, da politiet endelig fant ham. Stedet de fant ham på, var imidlertid svært overraskende, nemlig i...

Hun gjør det over 100 år gamle treet om til et bibliotek – Imponerende

I disse dager leser mange av oss alt mulig på forskjellige typer skjerm som PC, mobil eller nettbrett. Men har vi glemt bøkene litt?...

21-åringen tok dette bildet – timer senere frarøvet en fyllekjører henne både mann og barn

Tiden kom og vi skulle dra. Lite viste vi da at om bare noen minutter så ville alt forandre seg.

43-år gammel spesiallege innenfor psykiatri : «dette bør du vite om utbrenthet»

Niklas Nygren er en svensk lege. Han jobber innenfor psykiatri og har selv følt på kroppen hvordan det er å rammes av utbrenthet. På...

Populært på Sosialnytt nå

Historier fra livet