Hjem Familie Seksåringen kaster det nye pennalet sitt i søpla. Da gir moren henne en skikkelig lærepenge

Seksåringen kaster det nye pennalet sitt i søpla. Da gir moren henne en skikkelig lærepenge

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Alenemoren Haley Hassel lette rundt i flere butikker etter et helt spesielt pennal som hun visste datteren ønsket seg veldig. Da hun endelig fant det, gledet hun seg til å komme hjem og gi det til seksåringen sin. Men datterens reaksjon var ikke helt som forventet. Og Haley bestemte seg for å gi henne en lærepenge.

Pennalet var rosa med hjerter og to jenter på. Datteren, Presleigh, hadde ønsket seg dette pennalet lenge. Og endelig skulle hun få det.

Da Haley kom hjem og ga datteren pennalet, reagerte hun ikke som forventet.

«Hun stirret på det og kastet det så hardt ned i søppelbøtten, så løp hun ut på soverommet og smalt igjen døra. Hun ropte: «Det er teit. Alle i klassen min har det allerede, så nå vil jeg ikke ha det lenger», skriver moren i et innlegg på Facebook.

Fikk en skikkelig lærepenge

Haley kjente hvordan adrenalinet boblet i kroppen.

«Nå stod det sannsynligvis røyk ut av ørene mine, og jeg gjorde mitt beste for å beherske meg ovenfor dette barnet, som jeg har jobbet så hardt for å ta meg av alene og sørge for at hun alltid har det hun trenger, og mere til», skriver Haley videre.

LES OGSÅBortskjemt gutt mente han var bedre enn fattige barn – Fikk en lærepenge han sent vil glemme

Da bestemte alenemoren seg for å gi datteren en lærepenge. Hun fant frem en plastpose som kunne lukkes med en ziplås på toppen. Hun skrev datterens navn på, fylte den med hennes blyanter og fargestifter, og ga det til datteren.

Måtte gi bort pennalet

«Hun ble hysterisk. Plutselig var pennalet hun hadde fått, og kastet, bra nok likevel. Og posen var forferdelig. Men det var for sent», skriver Haley, som hadde nok en plan på lur.

Det nye pennalet, skulle de gi bort til et barn som hadde foreldre som ikke hadde råd til å kjøpe nytt pennal. Datteren måtte personlig levere pennalet til barnet. Og selv måtte hun klare seg med posen i lang stund.

Haleys lærepenge har gått viralt på Facebook. Noen hyller henne, andre mener det hun gjorde var helt forferdelig. Hva mener du?

LES OGSÅEkspert: Dagens barneoppdragelse er fullstendig krise. Her er 5 tips alle småbarnsforeldre burde få med seg

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Om Sosialnytt

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg


Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com