Familie Seksåringen kaster det nye pennalet sitt i søpla. Da...

Seksåringen kaster det nye pennalet sitt i søpla. Da gir moren henne en skikkelig lærepenge

-

- Reklame -

Alenemoren Haley Hassel lette rundt i flere butikker etter et helt spesielt pennal som hun visste datteren ønsket seg veldig. Da hun endelig fant det, gledet hun seg til å komme hjem og gi det til seksåringen sin. Men datterens reaksjon var ikke helt som forventet. Og Haley bestemte seg for å gi henne en lærepenge.

Pennalet var rosa med hjerter og to jenter på. Datteren, Presleigh, hadde ønsket seg dette pennalet lenge. Og endelig skulle hun få det.

Da Haley kom hjem og ga datteren pennalet, reagerte hun ikke som forventet.

«Hun stirret på det og kastet det så hardt ned i søppelbøtten, så løp hun ut på soverommet og smalt igjen døra. Hun ropte: «Det er teit. Alle i klassen min har det allerede, så nå vil jeg ikke ha det lenger», skriver moren i et innlegg på Facebook.

Fikk en skikkelig lærepenge

Haley kjente hvordan adrenalinet boblet i kroppen.

«Nå stod det sannsynligvis røyk ut av ørene mine, og jeg gjorde mitt beste for å beherske meg ovenfor dette barnet, som jeg har jobbet så hardt for å ta meg av alene og sørge for at hun alltid har det hun trenger, og mere til», skriver Haley videre.

Da bestemte alenemoren seg for å gi datteren en lærepenge. Hun fant frem en plastpose som kunne lukkes med en ziplås på toppen. Hun skrev datterens navn på, fylte den med hennes blyanter og fargestifter, og ga det til datteren.

Måtte gi bort pennalet

«Hun ble hysterisk. Plutselig var pennalet hun hadde fått, og kastet, bra nok likevel. Og posen var forferdelig. Men det var for sent», skriver Haley, som hadde nok en plan på lur.

Det nye pennalet, skulle de gi bort til et barn som hadde foreldre som ikke hadde råd til å kjøpe nytt pennal. Datteren måtte personlig levere pennalet til barnet. Og selv måtte hun klare seg med posen i lang stund.

Haleys lærepenge har gått viralt på Facebook. Noen hyller henne, andre mener det hun gjorde var helt forferdelig. Hva mener du?

-Reklame-
Lik oss på Facebook for flere saker:

Neste artikkel ⬇Neste
Scroll ned

Siste nytt

Kronprins Håkon om døden: – Skremmer meg litt, men er ikke redd

Kronprins Håkon og kronprinsesse Mette-Marit er i disse dager sammen med 19 forfattere i Tyskland med litteraturtoget. Kronprinsen er...

Wenche Myhre med gladmelding til fansen

Wenche Myhre (72) er ikke veldig aktiv på sosiale medier. Det har hun tidligere sagt at hun skal bli...

– Dette er ansiktet til metamfetamin

Cody Bishop (27) fra Missouri i USA begynte og ruse seg på heroin og metamfetamin. På bare sju måneder...

Samuel Massie og bestefaren er i sjokk etter tigerangrep

Eventyreren Samuel Massie (26) og bestefaren hans, Arne Ulvolden (84) er igjen ute på reise. Denne gangen befinner de...

Ingrid Bjørnov med gladmelding for 2020

I slutten av 2018 kom den triste beskjeden om at Ingrid Bjørnov måtte avlyse alle show. Kreften hadde spredt...

Far lot sin 3-år gamle datter velge klær før fotografering i barnehagen – nå deles bildet over hele verden

Som barn er det alltid spesielt å bli tatt et litt høytidelig bilde av. Det årlige bildet i barnehagen...