Forsiden Historier fra livet Seksåringen ringte 911 fordi han var ensom. Politiet håndterte det på en...

Seksåringen ringte 911 fordi han var ensom. Politiet håndterte det på en helt spesiell måte

Den seks år gamle gutten fra Tallahassee i USA, ringte 911 uten at foreldrene hans visste om det. Det førte til full utrykning. Da politiet fant ut at gutten bare var ensom, håndterte de det på en herlig måte.

Det var politiinspektør Joe White som fikk oppdraget om å reise ut til huset der seksåringen hadde ringt 911. Men i stedet for å finne mennesker i krise, fant han en urolig, liten gutt som fortalte at han var veldig ensom. Det skriver ABC News.

Den lille gutten spurte politimannen om han ville være vennen hans. Og det ville han. Men først måtte han forklare gutten hva nødnummeret skal, og ikke skal brukes til.

Foto: City of Tallahassee Police Department / Facebook

«Vi har fått en ny venn!»

På Facebook, skriver Tallahassee Police Department:

«Her er betjent Joe White og hans nye venn som ringte 911 i morges, uten at mammaen hans visste om det. White ankom stedet, og den unge mannen spurte om White ville være vennen hans, fordi han var ensom. White tok seg først tid til å forklare hvordan 911 fungerer, og at det bare er for nødstilfeller. Så sa White at han alltid ville være hans venn. Den unge mannen fikk et kosedyr, fikk sitte på i politibilen og fikk tilbringe litt tid sammen med betjenten. Vi har fått en ny venn!»

LES OGSÅ
Nettbrettet brant hull i sengen bare centimeter fra guttens hode
LES OGSÅ
Paret adopterte lille Milo. Fem år senere ringte hans biologiske mor med en spesiell nyhet

Fikk kort og gaver fra hele landet

Historien gikk fort viralt, og mange syns det var flott at politiet tok seg tid til å være litt sammen med den ensomme gutten.

I ettertid har folk rundt om i hele landet sendt brev og gaver til den lille gutten. Nylig la politistasjonen ut en ny oppdatering på Facebook:

«Husker dere da en liten gutt ringte 911 fordi han ville ha en venn å snakke med? Vi postet noen bilder, og det gikk viralt. Wow! Så mange folk fra over alt har sendt kort og gaver til vår venn Cam. Til og med en millitærbase i Qatar! Betjent White leverte gavene og kortene. De fikk tilbringe litt kvalitetstid sammen mens de leste kortene, løp om kapp og snakket. Og … Cam har det bra! Han fikk bare A og B på karakterkortet sitt. Han koser seg med sommerferie og elsker at Joe White sticker innom.»

Marte Frimand
Marte er utdannet journalist med lang erfaring. Hun har tidligere blitt kåret til årets gullpenn under Vixen Blogg Awards for bloggen Casa Kaos.

SE OGSÅ:

Mest lest nå

13 år gamle Sydney opptrer på kjøpesenter – får sin livs opplevelse da Ed Sheeran overrasker henne

Sydney Bourbeau opptrådte på et canadisk kjøpesenter til inntekt for en lokal veldedig organisasjon. Hun hadde valgt å synge Ed Sheerans sang "Thinking Out...

Forsvunnet amerikansk mann funnet: Hundene hadde spist han

En 57-åring hadde vært forsvunnet i flere måneder, da politiet endelig fant ham. Stedet de fant ham på, var imidlertid svært overraskende, nemlig i...

Hun gjør det over 100 år gamle treet om til et bibliotek – Imponerende

I disse dager leser mange av oss alt mulig på forskjellige typer skjerm som PC, mobil eller nettbrett. Men har vi glemt bøkene litt?...

21-åringen tok dette bildet – timer senere frarøvet en fyllekjører henne både mann og barn

Tiden kom og vi skulle dra. Lite viste vi da at om bare noen minutter så ville alt forandre seg.

43-år gammel spesiallege innenfor psykiatri : «dette bør du vite om utbrenthet»

Niklas Nygren er en svensk lege. Han jobber innenfor psykiatri og har selv følt på kroppen hvordan det er å rammes av utbrenthet. På...

Populært på Sosialnytt nå

Historier fra livet