lørdag, april 4, 2020

Seksåringen spiller fletta av de fleste på gitar

Mest lest nå

Artikkelen fortsetter etter annonsen

Kinesiske Miumiu er bare seks år gammel, men jammen kan hun spille gitar. En YouTube-video der hun spiller «Fly Me To The Moon», får folk over hele verden til å måpe.

Den lille jenta fra Nanjing i Kina elsker å spille gitar. Og det har hun også gjort siden hun var tre år gammel. I tillegg har hun en nydelig stemme. Og når hun åpner munnen og begynner å synge til gitarspillet sitt, får folk virkelig gåsehud.

Og det er ikke bare talentet hennes som får folk til elske denne lille sjarmklumpen. Hun har en herlig personlighet i tillegg. Under hver video skriver hun følgende: «Takk for deres oppmuntring. Jeg skal fortsette å øve mye slik at jeg kan nå drømmen min om å bli en fabelaktig gitarist.»

Foto: YouTube

Mange fans

Lille Miumiu har mange fans. En av dem skriver: «Hvis dette er der du er når du er seks, da har du en lys fremtid foran deg. Fantastisk musikk.»

En annen skriver: «Nydelig sunget og spilt. Musikk er et universelt språk. Det handler om følelser, og det har du mer av enn noen 40 år gamle musikere jeg vet om.»

Foto: YouTube

En klassiker

Sangen «Fly Me to the Moon», ble egentlig kalt «In Other Words». Den er opprinnelig fra 1954 men ble ikke skikkelig kjent før selveste Frank Sinatra gjorde sin egen versjon av sangen i 1964.

Sinatras versjon ble også brukt under månelandingen i 1969. Astronauten Buzz Aldrin spilte sangen flere ganer på sin ferd mot månen.

Sangen ansees som en internasjonal klassiker. I 1999 utnevnte Songwriters Hall of Fame sangen til en såkalt Towering Song. Denne utmerkelsen går til sanger som har hatt stor kulturell påvirkning over flere årene. Sangen har også blitt brukt i en rekke kjente filmer, blant annet i «Wall Street», «Space Cowboys» og i «Bridget Jones dagbok».

Her kan du se Miumiu fantastiske fremføring:

LES OGSÅFaren finner frem gitaren og spiller – datterens reaksjon har oppmuntret tusener

Neste artikkelNeste
Scroll ned

Siste nyheter

Eyvind Hellstrøms varsku: – Det er en krise

Eyvind Hellstrøm (71) er bekymret for restaurantbransjens fremtid. Nå som mange spisesteder har måttet stenge dørene, kan det bli tøft for mange å starte...