Hjem Historier fra livet Seksbarnsmoren hater strekkmerkene sine – helt til hun ovrehører hva mannen sier om dem

Seksbarnsmoren hater strekkmerkene sine – helt til hun ovrehører hva mannen sier om dem

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Strekkmerker etter graviditeter er noe mange kvinner bekymrer seg for. Australske Sharny Kieser er i så måte intet unntak.

Strekkmerker oppstår ofte under graviditet når magen vokser raskt. Ifølge Apotek 1 skyldes det at de elastiske fibrene i underhuden overstrekkes. Strekkmerker blir mindre synlige over tid, men kan være utfordrende å bli kvitt. Strekkmerker forekommer hos opptil 90 prosent av alle gravide på slutten av svangerskapet. 

Sharny er fitnessinstruktør, men selv om hun har en flott kropp, så var hun ikke lysten på å gå i bikini.

– Når jeg ble invitert til stranden eller et bassengfest, pleide jeg alltid å takke nei. Dersom jeg absolutt ikke kunne unngå anledningen, så holdt jeg meg inne og hjalp til med maten eller rengjøringen, sier hun ifølge nettstedet Inspiremore.

Etter seks graviditeter hadde hun strekkmerker, og slet med å føle seg komfortable med at de var synlige. Det var helt til hun en dag overhørte hva mannen hennes, Julius, hadde å si om strekkmerkene.

Han fortalte noen venner at Sharny kunne være stolt av merkene sine. Julius så nemlig strekkmerkene som en vakker påminnelse om styrken hennes og alt det hun hadde ofret for morskapet.

Da Sharny hørte ektemannens ord så hun plutselig helt annerledes på strekkmerkene sine selv også.

– Jeg så på strekkmerkene mine og følte stolthet. Jeg følte kjærlighet. Kjærligheten til mannen min og til barna mine. Hver og en av dem har blitt næret og bodd under de merkene i ni måneder. Jeg ble stolt og jeg følte kjærlighet til meg selv, sier hun i et innlegg på Instagram.

Hun legger til at når hun begynte å føle kjærlighet til seg selv igjen begynte hun også å behandle seg selv bedre: Hun ønsket å spise sunt, hun ønsket å trene, og hun ønsket å gjøre de tingene hun setter pris på.

Kjærlighet til seg selv er – som Sharny sier – en enkel motivasjon for å ta vare på sin egen kropp.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com