søndag, mai 16, 2021

Selda Ekiz har blitt mamma – Deler herlig nyfødtbilde

Mest lest nå

Den populære programlederen Selda Ekiz har blitt mamma for første gang.

Selda Ekiz har kjent gjennom sin rolle i NRK`s «Alle mot 1», og som programleder for «Klassequizen» på samme kanal. På Instagram omtaler hun seg som:


«Nordkvinne med tyrkiske foreldre, fysiker, entertainer, eksperimentør og flammetemmer.»

Ved flere anledninger de siste månedene har Selda brukt sosiale medier til å snakke om graviditet, også som gjest på Lindmo snakket hun om graviditet, og om hvordan det er å være gravid med alle koronarestriksjonene.

Et av temaene er opptatt av er at flere kvinner må føde alene, uten støttepersoner tilstede under selve fødselen.

– Jeg blir jo veldig lei meg av å høre at folk har ligget alene, med et nyfødt menneske ved siden av deg. Også er man mørbanka psykisk og fysisk etter fødsel, men de har ingen støtte eller omsorgspersoner rundt seg, sa Ekiz i programmet og la til at hun tror det må være en tøff opplevelse.

– Jeg tror den roen du får av å ha partner ved siden av deg er viktig, så jeg er kjempeglad for at de har åpnet opp for hurtigtester, sa Ekiz.

Selda har også brukt Instagram flittig til å oppdatere sine 32.000 følgere om graviditeten. Til et innlegg beskrev hun følelsene ved å vokse:

«Plutselig var den blitt større! Dette er det rareste, skumleste og mest spennende jeg har vært borti. Og det er bare starten har jeg skjønt.
Men oppi alle småvondtene og frykten for framtida, så er det også ganske så trivelig på sitt vis og da
🥰

(Sånn bortsett fra ekstra snørrproduksjon, må spise konstant ellers så blir man helt utmatta, huske å drikke for ellers får du ikke drite, vondt å sove på sidene og på ryggen, vondt i bekkenet og vondt i hjertet av alt ungen skal oppleve og lære seg og..nå må jeg gi meg).

Delte nyheten på Instagram

Og nå er altså barnet født. I et historieinnlegg på Instagram har Selda publisert det herlige bildet nedenfor. Hun skriver:

«Jeg visste ikke at jeg hadde en greie for å lukte på nakker jeg har laget.»

Foto: Skjermdump / Instagram

Vi gratulerer Selda Ekiz og kjæresten Alf Martin Kollen Evensen så mye med en vellykket fødsel! Du må gjerne trykke på deleknappen og sende dine gratulasjoner du også!

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter