søndag, mai 16, 2021

Selda Ekiz røper navnet og kjønnet til babyen: – Det å bli mor er det råeste jeg noensinne har gjort

Mest lest nå

I slutten av april ble den populære programlederen Selda Ekiz mamma for første gang.

Selda Ekiz har kjent gjennom sin rolle i NRK`s «Alle mot 1», og som programleder for «Klassequizen» på samme kanal.


Nylig ble Selda mor. Under graviditeten har hun ved en rekke anledninger skrevet om hvordan det er å være gravid med alle koronarestriksjonene.

Til et innlegg beskrev hun følelsene ved å vokse:

«Plutselig var den blitt større! Dette er det rareste, skumleste og mest spennende jeg har vært borti. Og det er bare starten har jeg skjønt.
Men oppi alle småvondtene og frykten for framtida, så er det også ganske så trivelig på sitt vis og da 🥰

(Sånn bortsett fra ekstra snørrproduksjon, må spise konstant ellers så blir man helt utmatta, huske å drikke for ellers får du ikke drite, vondt å sove på sidene og på ryggen, vondt i bekkenet og vondt i hjertet av alt ungen skal oppleve og lære seg og..nå må jeg gi meg).

Delte fødselnyhet på Instagram

Da barnet endelig ble født brukte Selda Instagram til å fortelle nyheten. Hun delte et bilde på stories hvor hun skrev:

«Jeg visste ikke at jeg hadde en greie for å lukte på nakker jeg har laget.»

Foto: Skjermdump Selda Ekiz / Instagram

Avslører navnet

Og på tirsdag delte hun et nytt innlegg på Instagram. Denne gang et lenger innlegg hvor hun avslører navnet og kjønnet på babyen.

Selda kan avsløre at hun har fått en liten jente, som heter Laleh.

Hun skriver:

«Folkens! Her er et brev fordi jeg føler så mye for tida 😌😌😌 Det er seriøst som en slags takketale, fordi jeg føler jeg har vunnet noe veeeeldig stort 😅

Endelig er føttene til Laleh på internett. Dattera vår er verdens søteste baby og jeg har aldri kjent på en stolthet som den jeg føler når jeg ser på henne.»

Videre forteller hun om hvor rått det føles å ha blitt mamma.

«Det høres kanskje teit ut, men når du blant annet har rast gjennom en vegg med pappesker, satt fyr på deg selv x antall ganger for å lære folk om spesifikk varmekapasitet og kjørt downhill på en hjemmemekka tandemsykkel, så kan du fort bli blasert. Men det å bli mor er det råeste jeg noensinne har gjort. Jeg visste ikke at denne følelsen eksisterte en gang.»

Selda forklarer også hvor navnet Laleh kommer fra:

«Hun har fått en persisk variant av det tyrkiske navnet Lale, som betyr tulipan 🌷Inspirert av den svensk-iranske artisten Laleh 🥰«

På slutten av innlegget takker hun de som jobber på Ahus, og ikke minst kjæresten Alf.

«Tusen takk til alle de nydelige folka på ahus. Spesielt jordmødrene Betina, Marthe og Sunniva som guidet meg gjennom «noen» timer med smerte. Og alle de nydelige folka på barsel. Gi sykehusene midler slik at avdelingene ikke er underbemanna og at de som jobber der overarbeida. Og gi dem 1000 spenn mer i timen ffs, det fortjener de!

Og jeg har ikke bare fått verdens fineste baby, men også kjæreste 2.0. Alf er min klippe og var en champ under fødselen som heiet på meg, støttet meg både fysisk og psykisk; for han matet meg, klappet meg på kinnet mitt og pustet med meg. Han skjulte bekymringene sine for at jeg ikke skulle bli ekstra redd og så visern seg å være verdens beste pappa! Hadde aldri klart det uten deg.»

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter