Hjem Historier fra livet Sendte tekstmelding til feil nummer – 14 år etter er de gift og har seks barn

Sendte tekstmelding til feil nummer – 14 år etter er de gift og har seks barn

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Brenda skulle sende en oppmuntrende tekstmelding til en venninne som slet. Den ble feilsendt – til hennes fremtidige ektemann.

I 2009 skulle Brenda sende en tekstmelding til en ny venninne hun nettopp hadde møtt. Venninnen hennes gikk gjennom en litt tøff tid, så Brenda ville oppmuntre henne med et bibelvers.

«Gjør ingenting av egoistisk ambisjon eller forfengelig innbilning …», lød bibelverset. Men det var ikke venninnens nummer hun hadde tastet inn, det var en mann ved navn Isaiah.

«Amen til det. Hvem er dette?», lød svaret Brenda fikk tilbake

«Brenda», skrev hun og forklarte at de nylig hadde blitt introdusert gjennom søsteren hennes.

«Vi har aldri møtt hverandre, men ved å se på teksten din kan jeg se at du elsker Gud, det er fantastisk,» svarer Isaiah.

Når de snakker med Today forteller Isaiah at han så på det som at dette var en person som kunne hjelpe ham i sin vandring med Gud.

Brenda ba på sin side den fremmede om unnskyldning for å ha plaget ham. Men Isaiah ville fortsette samtalen, og spurte om han kunne ringe henne.

Ble telefonvenner

Brenda medgir at hun syntes det var litt rart. På dette tidspunktet visste han verken hvor gammel hun var eller hvordan hun så ut. Men telefonen hennes ringte dagen etter. Det var Isaiah.

Hun svarte ikke. Hun syntes det hele var litt skummelt, men forteller til Today at hun samtidig håpet han la igjen en beskjed på svareren hennes, slik at hun kunne høre hvordan han hørtes ut.

Det gjorde han. Og i meldingen på telefonsvareren sa han at bibelverset Brenda sendte ham hadde gitt dagen hans et løft og fått ham til å smile.

– Jeg følte med en gang at dette var en veldig ekte person og bestemte meg for at jeg skulle ringe ham tilbake, sier Brenda.

Isaiah svarte. Noen ganger opplever man at man har en forbindelse til et annet menneske allerede fra første gang man snakker med dem. Slik opplevde Brenda og Isaiah det i løpet av denne første telefonsamtalen.

Sendte mamma på lunsjdate for å sjekke

Brenda fant også ut at han bodde i nærheten av moren og søsteren hennes, og foreslo at de kunne møtes når hun skulle på besøk til dem. De la hverandre også til på Facebook.

– Jeg syntes han var søt, men han var ikke den typen jeg vanligvis ville bli tiltrukket av. Jeg så meg selv for meg sammen med en krøllete, spansktalende fyr som elsker salsadansing – egentlig det motsatte av ham. Isaiah var skallet og han kunne ikke danse, sier Brenda som var 12 år da hun flyttet fra Mexico til USA med familien.

Likevel sier hun at hun ble forelsket i Isaiah veldig raskt, til tross for at de fysisk ikke hadde møtt hverandre. De snakket i telefon i timevis.

Brendas mor meldte seg frivillig til å «spionere» på denne mannen. Noe hun takket høflig nei til. I stedet fikk hun ordnet en lunsj der moren hennes møtte Isaiah. Og moren lovet å gi henne tilbakemelding etter lunsjen.

På en skala fra 1 til 10 mente Brendas mor at Isaiah var en 11’er.

– Hun sa til meg at «du skal gifte deg med denne mannen», forteller Brenda.

Og mor fikk rett: I juli har paret 13 års bryllupsdag.

De har også blitt foreldre – til seks barn! Førstemann kom i 2011, den neste i 2012, deretter kom det en i 2014 og en i 2015. I 2018 ble de fembarnsforeldre og den hvertfall foreløpig yngste ble født i 2021.

Paret bedyrer imidlertid at det ikke blir et sjuende barn.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Om Sosialnytt

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg


Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com