fredag, september 25, 2020

Ser du hunden på bildet?

Mest lest nå

4-åringen døde på tragisk vis – rett før sa han disse nydelige ordene om himmelen

Det finnes ikke noe mer hjerteskjærende enn historier om barn som dør. Det føles så utrolig urettferdig. Så meningsløst. Silas var bare fire å gammel...

Ja, vi elsker slike gåter. Spesielt nå i disse karantene-dager, når vi sitter og scroller på mobilen og pc-en og lurer på hva vi skal finne på. Her får du ikke bare en skikkelig vanskelig nøtt. Du får en søt hund i tillegg.

Vi har allerede vært gjennom trekant-oppgaver på Facebook, matteoppgaver og bilder der du skal lete etter hjerter blant en haug med pingviner. Men det du nå skal få bryne deg på, er ingen optisk illusjon. Du trenger heller ikke løse matteoppgaver. Her skal du rett og slett finne den søte hunden i bildet.

Dette bildet tar nå nettet med storm. Når du først ser den, så ser du den. Men det er ikke lett. Og mange bruker lang tid på å finne den. Noen må også få litt hjelp. Og det skal du få her og – etter hvert. Men først, se om du finner hunden i dette bildet:


Klør du deg i hodet?

Om du klør deg litt i hodet nå, trøst deg med at du ikke er den eneste. Jeg skal hjelpe deg litt på vei. Bildet er tatt i en park. Vi ser en sti, gressplen, trær et par benker og en søppelbøtte. Men så var det denne hunden da. Hvor kan den ha gjemt seg?

Hvis du ennå ikke har funnet den, la oss zoome litt inn. Se om du ser den nå:

Foto: Twitter

Her er fasiten

Har du funnet den lille, søte hunden nå, så gratulerer. Har du ikke funnet den ennå, skal du få et hint til: Den gjemmer seg i nærheten av benken. Ser du den nå?

Hvis du fortsatt ikke har funnet den, ikke fortvil. Du er fortsatt ikke alene. Og her skal du få fasiten:

Foto: Twitter

Er den ikke søt? Del denne med vennene dine, så de også får noe å gruble på.

PRØV OGSÅ DENNE: Optisk illusjon tar nettet med storm – hvilke dyr ser du først i dette bildet?

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter