Hjem Hjernetrim Ser du hunden på bildet?

Ser du hunden på bildet?

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Ja, vi elsker slike gåter. Spesielt gjennom det siste året med karantene-dager, når vi sitter og scroller på mobilen og pc-en og lurer på hva vi skal finne på. Her får du ikke bare en skikkelig vanskelig nøtt. Du får en søt hund i tillegg.

Vi har allerede vært gjennom trekant-oppgaver på Facebook, matteoppgaver og bilder der du skal lete etter hjerter blant en haug med pingviner. Men det du nå skal få bryne deg på, er ingen optisk illusjon. Du trenger heller ikke løse matteoppgaver. Her skal du rett og slett finne den søte hunden i bildet.

Dette bildet tar nå nettet med storm. Når du først ser den, så ser du den. Men det er ikke lett. Og mange bruker lang tid på å finne den. Noen må også få litt hjelp. Og det skal du få her og – etter hvert. Men først, se om du finner hunden i dette bildet:

Klør du deg i hodet?

Om du klør deg litt i hodet nå, trøst deg med at du ikke er den eneste. Jeg skal hjelpe deg litt på vei. Bildet er tatt i en park. Vi ser en sti, gressplen, trær et par benker og en søppelbøtte. Men så var det denne hunden da. Hvor kan den ha gjemt seg?

Hvis du ennå ikke har funnet den, la oss zoome litt inn. Se om du ser den nå:

Foto: Twitter

Her er fasiten

Har du funnet den lille, søte hunden nå, så gratulerer. Har du ikke funnet den ennå, skal du få et hint til: Den gjemmer seg i nærheten av benken. Ser du den nå?

Hvis du fortsatt ikke har funnet den, ikke fortvil. Du er fortsatt ikke alene. Og her skal du få fasiten:

Foto: Twitter

Er den ikke søt? Del denne med vennene dine, så de også får noe å gruble på.

PRØV OGSÅ DENNE: Optisk illusjon tar nettet med storm – hvilke dyr ser du først i dette bildet?

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com