Hjem Kjendisnytt Ser du hvem prins Oscar ligner på?

Ser du hvem prins Oscar ligner på?

I pinsen delte det svenske kongehuset nye bilder av kronprinsessen og familien, der prins Oscar sjarmerer svenskene i senk.

– En etterlengtet vår har slått ut i full prakt og pinsen, henrykkelsens tid, er her. Med disse bildene fra et grønt Haga vil Kronprinsesseparet ønske alle en god pinse, skriver kongehuset på Instagram.

Den lille hunden Rio som også dukket opp på bildene i anledning prinsesse Estelles niårsdag ser ut til å ha blitt fast inventar på kronprinsessefamiliens fotoseanser. Han er også med familien ut i parken rundt Haga slott på pinsebildene, og satt på fanget til prins Oscar da han nylig fylte fem.

Da familien valgte hunden Rio, skapte det oppstandelse. Rio er nemlig en cavapoo.

– Søt liten valp men er skuffet over kronprinsesseparet vårt som kjøper en blandingshund når det finnes så mange bra oppdrettere i Sverige. Sjekk ut den svenske kennelklubben», lød det ifølge Dagbladet i kommentarfeltet.  

Cavapoo er en hund blandet av rasene Cavalier King Charles Spaniel og puddel.

Veterinær Trude Mostue uttalte ifølge avisa til Se og Hør at hun skjønner at mange reagerer når det velges blandingshunder.

De som reagerer mest er de som driver oppdrett av renrasede hunder, som bruker tid på utstilling, helseundersøkelser og avlsarbeid. Mange mener det da blir feil å krysse to raser uten kjent stamtavle og helsehistorikk for så å selge dem for høye summer, forklarte hun til bladet og la til at dette er en uendelig diskusjon om «designhunder» der oppdrettere reagerer på at disse blir solgt som nye «raser» og for store summer. 

Svært lik sin far

I pinsehilsenen var det ingen diskusjon om Rio. Her var det prins Oscar som stakk av med oppmerksomheten.

– Prins Oscar ser så voksen ut, sier en i kommentarfeltet, mens mange andre kommenterer at han er svært lik sin far, prins Daniel.

Se de herlige bildene:

Foto: Det svenske kongehuset
Foto: Det svenske kongehuset
Tags:

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com