Hjem Inspirerende Ser du ofte sommerfugler betyr det at de har kommet for å si deg noe

Ser du ofte sommerfugler betyr det at de har kommet for å si deg noe

I de fleste kulturer blir sommerfugler forbundet med frihet, skjørhet og skjønnhet.

Og ifølge nettstedet The Conscious Mind hevder mange at et møte med en sommerfugl ikke skjer ved en tilfeldighet. De er klare tegn fra engler eller nære og kjære som ikke lenger er med oss.

Har du nylig sett noen sommerfugler rundt deg? Hender det at du drømmer om dem? Om dette skjer betyr det at de har kommet for å fortelle deg noe.

For de med litt overnaturlig tro er dette noe av hva en sommerfugl kan bety. 

1. Forandring

sommerfugl
Sommerfugl kan bety forandring.

Hvis du ser en sommerfugl, spør deg selv om livet ditt er i en forandringsfase. Den kan være der for å minne deg på at der er noe du trenger å endre for å finne balanse, eller for å forsikre deg om at alt går bra. Forandringsperioder er normale, men det er vanskelig å håndtere og fordøye dem. Sommerfugler er der for å trøste deg. Fra å ha vært larver, har de blitt til sommerfugler takket være forandring, så vær ikke redd, det kan komme noe veldig vakkert!

2. Lev livet fult ut

sommerfugl
Sommerfugler lever ikke lenge.

Sommerfugler har et veldig kort liv. Noen blir en måned gamle, mens andre bare blir noen timer gamle. Det er derfor de er de perfekte skapningene for å minne oss på å leve livet fult ut og ikke sløse bort tiden da alt kan ta slutt når som helst. Nyt de vakre stundene og ikke la bekymringene forurense din lykke.

3. Skjønnhet

sommerfugl
Sommerfugl.

Hver sommerfugl er vakker på sin egen måte. Noen har spektakulære farger, andre har mønster på vingene som virker påmalt. Hver sommerfugl skiller seg fra de andre. Hver og en, vakker på sin egen måte. Det samme gjelder med oss mennesker. Vi er ikke alle like og hver og en av oss har egne særtrekk som skiller oss fra andre.

4. Frihet

Sommerfugler er de mest frie skapningene som finnes. De flyr hit og dit på en veldig avslappet måte, uten å følge noen lover eller regler. Vi burde også noen ganger ta denne frie måten å leve uten kjeder. Du har makt til å forandre livet ditt, for å gjøre hva du selv vil. Når du føler deg fast i noe, tenk på en sommerfugl, spre vingene dine og fly i vei.

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com