Hjem Viralt Ser du tallet 000 overalt? Det er et engletall – og dette er betydningen

Ser du tallet 000 overalt? Det er et engletall – og dette er betydningen

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Dukker visse tall opp i livet ditt stadig vekk? Det kan være engletall – slik tolker du dem.

I en usikker verden er det menneskelig å lete etter mening i detaljene og mønstrene i hverdagen vår. Kanskje ser du alltid på klokken når den viser 11:11, eller opplever at du ser tallsekvenser som 777 eller 222 hele tiden?

Disse numeriske mønstrene kalles engletall, og noen mener de er et tegn fra universet.

– Engletall er av betydning, for de fanger oppmerksomheten din når du er på vakt og det er ikke noe du kan kontrollere med ditt bevisste sinn, sier kiropraktor, hypnoterapeut og sertifisert engleleser Andrea Shakarian til Reader’s Digest (RD).

Baserer seg på numerologi

Akkurat som dyrekretser, kinesiske stjernetegn og astrologi, er engletall og hva de sier om og til livet ditt bare en annen måte å forstå verden på dersom du liker kosmiske teorier.

Men hva er egentlig historien bak englenumre? Og aller først – hva er engletall?

– Engletall er repeterende tall eller tallsekvenser, som 1111, 555, 222 eller 777, sier profesjonell englehvisker og numerolog Linda Berry til Reader’s Digest.

Hun tror engletall er meldinger fra vårt personlige team av engler, enten til å få rettet oppmerksomheten vår mot noe, minne oss på noe viktig i livene våre eller bekrefte noe vi har vært nysgjerrige på.

Numerologen Novalee Wilder sier til avisa USA Today at jo oftere vi ser engletallet gjentatt, desto sterkere er beskjeden. Hun eksemplidiserer at om du ser et visst engletall tre ganger på rad, kan dette være «dytten» du trenger for å søke en ny jobb, komme deg ut på datingscenen igjen el.l.

Sekvenser med repeterende tall

Berry og Wilder er ikke de eneste som tror engletall brukes som et instrument for kommunikasjon mellom deg og din skytsengel. Ifølge astrolog Matthias Dettmann bruker engler tegn, sender åndelige signaler eller bruker tall for å kommunisere.

– Gjennom studiet av tall kan du tolke guddommelige budskap som kan komme i tallsekvenser på to, tre, fire samt andre tallmønstre som engler velger å bruke, sier han til RD.

Jo flere repeterende tall det er i sekvensen, desto sterkere beskjed

Sekvenser på tre tall, som 222 og 888, eller fire tall, som 1111 eller 0000, er populære engeltallmønstre.

Berry forklarer at ensifrede tall indikerer at universet tilbyr støtte og engler hjelper oss. Når tallet dobles, og det er to tall, så antas det at englenes engasjement også dobles. Når det gjelder tre- og firesifrede sekvenser, sier Berry at mange anser dette for å være et tegn på at mirakler er i ferd med å skje, hindringer blir løftet bort eller ting i livet snur seg til det mer gunstige.

Hva er historien bak engletall?

Det er mange hypoteser om opprinnelsen til engletall, men ingen har en bekreftet historie bortsett fra å stole på Pythagoras. Mange husker nok hans læresetning fra matematikktimene: Pythagoras var en gresk filosof som ofte blir kreditert for å ha skapt grunnlaget for numerologi, som er studiet av tall og deres iboende betydning. Engletallenes betydning støtter seg også på numerologi.

Konseptet ble popularisert på begynnelsen av 2000-tallet da en forfatter med pseudonymet Doreen Virtue populariserte konseptet gjennom em rekke bøker om emnet, inkludert «Angel Numbers 101».

Kan også være beskjed fra nære som er gått bort

Engletall dukker opp på alt fra kvitteringer, registreringsskilt på biler, bankutskrifter og regninger. Ifølge USA Today kan man finne engletall de aller fleste steder i livet.

Noen mener engletall ikke nødvendigvis bare kommer fra engler, men tror de også kan komme fra nære og kjære som har gått bort.

Engletallet 000

The Coolist forklarer at 000 er en melding om at du er i ferd med å begynne en ny syklus i livet, og selv om endring kan være skummelt, støtter skytsenglene deg hele veien. 000 representerer uendelig vekstpotensial og en sjanse til å starte på nytt.

000 er en kraftig melding fra skytsenglerne dine, men det er ditt ansvar å lære betydningene til 000 og bruke det for å motivere deg selv.

000 i forbindelse med forhold

000 indikerer at eventuelle uenigheter eller uoverenstemmelser snart er over – enten det dreier seg om med et familiemedlem, en god venn eller et forretningsforhold. 000 indikerer at en ny fase av forholdet er i ferd med å starte. Englene våker over deg og vil se forholdet ditt styrkes og utdypes.

000 i forbindelse med penger

000 indikerer at penger renner som en elv. Tidevannet av rikdom kommer inn og ebber ut i sykler.

Hvis du er bekymret for penger eller strever hardt for å vinne rikdom, skal du være svært oppmerksom når du ser 000. Det er en påminnelse om at penger ikke er det viktigste. Ta et skritt tilbake, endre fokus og vær tålmodig. Tiden for rikdom er ikke nå, men den vil komme.

000 i forbindelse med karriere

000 symboliserer en positiv endring i karrieren din. Denne endringen kan komme i form av karrierevekst, en mulighet til å gjøre noe annet, eller å finne en jobb som er mer i tråd med det du virkelig ønsker deg.

Endring kan være skummelt, men trenger ikke å være permanent. Å se 000 er en påminnelse om at det er greit å senke farten eller ta et skritt tilbake en stund. Bruk litt tid på å jobbe med deg selv.

Enten du ser på å se 000 som et tegn på å senke farten eller se etter en forandring, er den generelle betydningen av 000 en positiv karriereutvikling.

Er 000 og 0000 det samme?

Engletallet 0000 betyr nesten det samme som 000. Den fjerde 0-en multipliserer imidlertid kraften og energien til budskapet ytterligere.

Englene dine sender deg 0000 som et tegn på at de er med deg uansett hvor vanskelig livet blir. 0000 er et budskap om at du bør være motivert i livet og at du alltid bør sette av tid til meditasjon. Gjennom meditasjon blir du mer mottakelig for signaler og tegn, og får bedre kontakt med ditt indre og universet.

LES OGSÅ:

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com