Hjem Overnaturlig Ser du tallet 111 overalt? Det er et engletall – og dette er betydningen

Ser du tallet 111 overalt? Det er et engletall – og dette er betydningen

I en usikker verden er det menneskelig å lete etter mening i detaljene og mønstrene i hverdagen vår. Kanskje ser du alltid på klokken når den viser 11:11, eller opplever at du ser tallsekvenser som 777 eller 222 hele tiden?

Disse numeriske mønstrene kalles engletall, og noen mener de er et tegn fra universet.

– Engletall er av betydning, for de fanger oppmerksomheten din når du er på vakt og det er ikke noe du kan kontrollere med ditt bevisste sinn, sier kiropraktor, hypnoterapeut og sertifisert engleleser Andrea Shakarian til Reader’s Digest.

Baserer seg på numerologi

Akkurat som dyrekretser, kinesiske stjernetegn og astrologi, er engletall og hva de sier om og til livet ditt bare en annen måte å forstå verden på dersom du liker kosmiske teorier.

Men hva er egentlig historien bak englenumre? Og aller først – hva er engletall?

– Engletall er repeterende tall eller tallsekvenser, som 1111, 555, 222 eller 777, sier profesjonell englehvisker og numerolog Linda Berry til Reader’s Digest.

Hun tror engletall er meldinger fra vårt personlige team av engler, enten til å få rettet oppmerksomheten vår mot noe, minne oss på noe viktig i livene våre eller bekrefte noe vi har vært nysgjerrige på.

Numerologen Novalee Wilder sier til avisa USA Today at jo oftere vi ser engletallet gjentatt, desto sterkere er beskjeden. Hun eksemplidiserer at om du ser et visst engletall tre ganger på rad, kan dette være «dytten» du trenger for å søke en ny jobb, komme deg ut på datingscenen igjen el.l.

Sekvenser med repeterende tall

111
Foto: Canva

Berry og Wilder er ikke de eneste som tror engletall brukes som et instrument for kommunikasjon mellom deg og din skytsengel.

Ifølge astrolog Matthias Dettmann bruker engler tegn, sender åndelige signaler eller bruker tall for å kommunisere.

– Gjennom studiet av tall kan du tolke guddommelige budskap som kan komme i tallsekvenser på to, tre, fire samt andre tallmønstre som engler velger å bruke, sier han til RD.

Jo flere repeterende tall det er i sekvensen, desto sterkere beskjed

Sekvenser på tre tall, som 222 og 888, eller fire tall, som 1111 eller 0000, er populære engeltallmønstre.

Berry forklarer at ensifrede tall indikerer at universet tilbyr støtte og engler hjelper oss. Når tallet dobles, og det er to tall, så antas det at englenes engasjement også dobles. Når det gjelder tre- og firesifrede sekvenser, sier Berry at mange anser dette for å være et tegn på at mirakler er i ferd med å skje, hindringer blir løftet bort eller ting i livet snur seg til det mer gunstige.

Hva er historien bak engletall?

Det er mange hypoteser om opprinnelsen til engletall, men ingen har en bekreftet historie bortsett fra å stole på Pythagoras. Mange husker nok hans læresetning fra matematikktimene: Pythagoras var en gresk filosof som ofte blir kreditert for å ha skapt grunnlaget for numerologi, som er studiet av tall og deres iboende betydning. Engletallenes betydning støtter seg også på numerologi.

Konseptet ble popularisert på begynnelsen av 2000-tallet da en forfatter med pseudonymet Doreen Virtue populariserte konseptet gjennom em rekke bøker om emnet, inkludert «Angel Numbers 101».

Kan også være beskjed fra nære som er gått bort

Engletall dukker opp på alt fra kvitteringer, registreringsskilt på biler, bankutskrifter og regninger. Ifølge Today.com kan man finne engletall de aller fleste steder i livet.

Noen mener engletall ikke nødvendigvis bare kommer fra engler, men tror de også kan komme fra nære og kjære som har gått bort.

Hvorvidt engletall er mer enn tilfeldigheter er opp til deg å bestemme. Men det kan jo være hyggelig å betrakte disse hendelsene som et kosmisk klapp på skulderen.

Engletallet 111

The Coolist forklarer at det er flere grunner til at du ser 111: Englenummeret 111 en melding fra dine skytsengler, og en form for veiledning fra dine engler. Og 111 representerer momentum i livet ditt.

111
Foto: Canva

111 betyr et rikt liv, og hyppige observasjoner av 111 kan hjelpe deg med å minne deg om å leve livet fullt ut.

Tallet er forbundet med spirituell oppvåkning. Hvis dette engletallet stadig vekk dukke opp i livet ditt, betyr det at skytsenglene dine prøver å få oppmerksomheten din og oppmuntrer deg til å gå i deg selv. Husk at det er nettopp der de viktige svarene du leter etter ligger: Din indre visdom vil hjelpe deg å oppdage dine virkelige mål og formål.

111 i forbindelse med forhold

Dersom du er i et forhold er det å se 111 er en påminnelse om å pleie kjærligheten og forholdet du har. Etter en stund kan det være for lett å la forhold bli en vane, og dine åndelige veiledere oppmuntrer deg til å ta grep for å gi kjærlighetslivet litt ekstra næring. Finn nye og spennende måter du og partneren din kan få tilbake gnisten i forholdet ditt.

Siden 111 også er et tegn på nyheter, kan det også være en melding om at du bør tenke over hvor kjærlighetslivet ditt er på vei. Kanskje det er et tegn på at forholdet ditt er klart for neste kapittel?

Hvis du er singel og 111 stadig dukker opp i livet ditt, er det en dytt fra englene dine å være litt mer proaktiv i din søken etter kjærlighet.

Kanskje du allerede har et hemmelig «crush»? Hvis det er en bestemt person du ønsker å bli kjent med på romantisk vis, oppfordrer 111 deg til å ta grep og utforske muligheten for et forhold til den personen.

Etter et brudd er 111 en dytt om å tenke nytt, Det kan bety å tenke nytt med eksen – eller noen andre. Hold øynene åpne for mulighetene!

111 i forbindelse med penger

I økonomisk sammenhent bringer 111 overflod og velstand inn i livet ditt. Å se 111 er ditt tegn på å være flink med penger. Men ikke fall for fristelsen til å tro det er et løfte om at penger plutselig vil ramle ned i fanget ditt. Det er en påminnelse om at du vil finne uendelige muligheter til å tjene penger og forbedre din økonomi – dersom du aktivt går inn for det. Så se deg rundt og grip sjansene universet kaster din vei.

Hvis du ønsker penger og økonomisk overflod, må du starte med å være åpen for å prøve nye ting. Du står selvsagt fritt til å la være å gripe disse mulighetene, man da kan du også gå glipp av den kommende overfloden.

Å se 111 etter en du er glad i har gått bort

Å se 111 etter at en du har kjær har gått bort betyr at universet prøver å kontakte deg. Engletallet 111 er en melding eller et tegn om at en du har kjær som ikke lenger er her har prøvd å kontakte deg.

De vil prøve å formidle viktige budskap gjennom englenummer. Noen ganger kan det å se 111 etter en du er glad i bare være en fin anledning til å minnes dem. Om du sliter med å akseptere deres bortgang, kan det å stadig vekk se 111 være en påminnelse om at du må leve videre.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com