Hjem Overnaturlig Ser du tallet 222 overalt? Det er et engletall – og dette er betydningen

Ser du tallet 222 overalt? Det er et engletall – og dette er betydningen

I en usikker verden er det menneskelig å lete etter mening i detaljene og mønstrene i hverdagen vår. Kanskje ser du alltid på klokken når den viser 11:11, eller opplever at du ser tallsekvenser som 777 eller 222 hele tiden?

Disse numeriske mønstrene kalles engletall, og noen mener de er et tegn fra universet.

– Engletall er av betydning, for de fanger oppmerksomheten din når du er på vakt og det er ikke noe du kan kontrollere med ditt bevisste sinn, sier kiropraktor, hypnoterapeut og sertifisert engleleser Andrea Shakarian til Reader’s Digest.

Baserer seg på numerologi

Akkurat som dyrekretser, kinesiske stjernetegn og astrologi, er engletall og hva de sier om og til livet ditt bare en annen måte å forstå verden på dersom du liker kosmiske teorier.

Men hva er egentlig historien bak englenumre? Og aller først – hva er engletall?

– Engletall er repeterende tall eller tallsekvenser, som 1111, 555, 222 eller 777, sier profesjonell englehvisker og numerolog Linda Berry til Reader’s Digest.

Hun tror engletall er meldinger fra vårt personlige team av engler, enten til å få rettet oppmerksomheten vår mot noe, minne oss på noe viktig i livene våre eller bekrefte noe vi har vært nysgjerrige på.

Numerologen Novalee Wilder sier til avisa USA Today at jo oftere vi ser engletallet gjentatt, desto sterkere er beskjeden. Hun eksemplidiserer at om du ser et visst engletall tre ganger på rad, kan dette være «dytten» du trenger for å søke en ny jobb, komme deg ut på datingscenen igjen el.l.

Sekvenser med repeterende tall

Berry og Wilder er ikke de eneste som tror engletall brukes som et instrument for kommunikasjon mellom deg og din skytsengel.

Ifølge astrolog Matthias Dettmann bruker engler tegn, sender åndelige signaler eller bruker tall for å kommunisere.

– Gjennom studiet av tall kan du tolke guddommelige budskap som kan komme i tallsekvenser på to, tre, fire samt andre tallmønstre som engler velger å bruke, sier han til RD.

Jo flere repeterende tall det er i sekvensen, desto sterkere beskjed

Sekvenser på tre tall, som 222 og 888, eller fire tall, som 1111 eller 0000, er populære engeltallmønstre.

Berry forklarer at ensifrede tall indikerer at universet tilbyr støtte og engler hjelper oss. Når tallet dobles, og det er to tall, så antas det at englenes engasjement også dobles. Når det gjelder tre- og firesifrede sekvenser, sier Berry at mange anser dette for å være et tegn på at mirakler er i ferd med å skje, hindringer blir løftet bort eller ting i livet snur seg til det mer gunstige.

Hva er historien bak engletall?

Det er mange hypoteser om opprinnelsen til engletall, men ingen har en bekreftet historie bortsett fra å stole på Pythagoras. Mange husker nok hans læresetning fra matematikktimene: Pythagoras var en gresk filosof som ofte blir kreditert for å ha skapt grunnlaget for numerologi, som er studiet av tall og deres iboende betydning. Engletallenes betydning støtter seg også på numerologi.

Konseptet ble popularisert på begynnelsen av 2000-tallet da en forfatter med pseudonymet Doreen Virtue populariserte konseptet gjennom em rekke bøker om emnet, inkludert «Angel Numbers 101».

Kan også være beskjed fra nære som er gått bort

Engletall dukker opp på alt fra kvitteringer, registreringsskilt på biler, bankutskrifter og regninger. Ifølge Today.com kan man finne engletall de aller fleste steder i livet.

Noen mener engletall ikke nødvendigvis bare kommer fra engler, men tror de også kan komme fra nære og kjære som har gått bort.

Hvorvidt engletall er mer enn tilfeldigheter er opp til deg å bestemme. Men det kan jo være hyggelig å betrakte disse hendelsene som et kosmisk klapp på skulderen.

Engletallet 222

Engletallet 222 betyr to ting, forklarer the Coolist. Det ene er at du må finne balanse i livet ditt, hvis du føler du er litt ute av harmoni med omgivelsene dine. Dette kan være i karriere, vennskap eller romantiske forhold. 222 er et budskap om at du bør roe deg ned, puste og prøve å stresse mindre. Samtidig indikerer 222 at du er på rett vei.

Om du for eksempel ser tallet 222 når du blir tilbudt en jobb eller mens du søker på en stilling, er det et tegn på at avgjørelsene du tar er riktige og at alt vil ordne seg til slutt – og husk at du ikke bør slutte å gjøre det som fikk deg hit i utgangspunktet.

222 minner oss om at utholdenhet er nøkkelen, og du må fortsette konsekvent hvis du vil fortsette nedover din skjebnesti.

222 i forbindelse med forhold

Dersom du stadig vekk ser 222 når du tenker på noen kan det være to årsaker. Separasjon kan være uunngåelig. Om du legger merke til tallet 222 mens du sier farvel. eller tenker på å ta farvel med noen, er en viktig indikator på en kommende separasjon. For det andre fortsetter du å se 222 fordi du er i ferd med å gjenoppta kontakten med personen du tenker på.

Betydningen av 222 i kjærlighet varierer, og avhenger av om du er singel eller i et forhold. Er du singel betyr 222 at kjærligheten er på vei til deg. Du bør forberede deg på å møte din nye partner og åpne opp hjerte og sinn mens du venter på dem. Men om du allerede er i et forhold er 222 et tegn på at du må jobbe hardt for å få kjærligheten til å vare. Se opp for tegn på at forholdet ditt er i trøbbel.

I lykkelige og kjærlige forhold er betydningen av engletallet 222 todelt. For det første minner 222 deg om å være engasjert og dedikert for at forholdet ditt skal blomstre. For det andre er 222 englenes bekreftelse på at partneren din er lojal og ærlig.

Dersom du og partneren går gjennom en vanskelig periode er engletallet 222 et tegn på at forholdet vil gå i en positiv retning, og at det vil forbedres over tid hvis du og partneren din fortsetter å jobbe sammen for å styrke båndene mellom dere.

For single innebærer engletallet 222 en ny person eller et nytt forhold.

222 i forbindelse med penger

 Å observere 222 er en sterk indikator på ubalanse. I forhold til penger indikerer 222 at du må gjenopprette balansen i økonomien din. Dersom du ser dette engletallet mens du bekymrer deg for penger betyr det at du må administrere økonomien din bedre og lage et budsjett.

 I forhold til penger er den andre betydningen av 222 at din økonomiske situasjon vil forbedre seg. 222 signaliserer at du endelig har funnet den rette livsveien, og at du kommer til å nå målene du har satt deg. Denne betydningen av 222 gjelder også for økonomien din – noe som betyr at du tar de riktige valgene og snart vil høste fruktene.

 Den tredje og siste betydningen av 222 i forhold til penger signaliserer at du er økonomisk stabil og at du ikke trenger å endre noe. 222 signaliserer at du allerede er på rett spor i livet. Derfor trenger du ikke gjøre noen drastiske endringer i økonomien din, og du kan være fornøyd med din nåværende situasjon, da det fører deg til bedre ting.

Å se 222 etter en du er glad i har gått bort

Å se 222 etter et dødsfall betyr at din kjære har krysset trygt og at de vil fortsette å våke over deg ovenfra.

Du kan føle deg vel hvis du ser tallet 222 etter en begravelse eller kort tid etter at en du er glad i. Hyppige observasjoner av 222 symboliserer en fredelig, balanserende energi. Energien fra 222 er englenes måte å fortelle deg at din kjære har fred og vil fortsette å støtte deg mens du går gjennom livet.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com