Hjem Overnaturlig Ser du tallet 333 overalt? Det er et engletall – og dette er betydningen

Ser du tallet 333 overalt? Det er et engletall – og dette er betydningen

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

I en usikker verden er det menneskelig å lete etter mening i detaljene og mønstrene i hverdagen vår. Kanskje ser du alltid på klokken når den viser 11:11, eller opplever at du ser tallsekvenser som 777 eller 222 hele tiden?

Disse numeriske mønstrene kalles engletall, og noen mener de er et tegn fra universet.

– Engletall er av betydning, for de fanger oppmerksomheten din når du er på vakt og det er ikke noe du kan kontrollere med ditt bevisste sinn, sier kiropraktor, hypnoterapeut og sertifisert engleleser Andrea Shakarian til Reader’s Digest.

Baserer seg på numerologi

Akkurat som dyrekretser, kinesiske stjernetegn og astrologi, er engletall og hva de sier om og til livet ditt bare en annen måte å forstå verden på dersom du liker kosmiske teorier.

Men hva er egentlig historien bak englenumre? Og aller først – hva er engletall?

– Engletall er repeterende tall eller tallsekvenser, som 1111, 555, 222 eller 777, sier profesjonell englehvisker og numerolog Linda Berry til Reader’s Digest.

Hun tror engletall er meldinger fra vårt personlige team av engler, enten til å få rettet oppmerksomheten vår mot noe, minne oss på noe viktig i livene våre eller bekrefte noe vi har vært nysgjerrige på.

Numerologen Novalee Wilder sier til avisa USA Today at jo oftere vi ser engletallet gjentatt, desto sterkere er beskjeden. Hun eksemplidiserer at om du ser et visst engletall tre ganger på rad, kan dette være «dytten» du trenger for å søke en ny jobb, komme deg ut på datingscenen igjen el.l.

Sekvenser med repeterende tall

Berry og Wilder er ikke de eneste som tror engletall brukes som et instrument for kommunikasjon mellom deg og din skytsengel.

Ifølge astrolog Matthias Dettmann bruker engler tegn, sender åndelige signaler eller bruker tall for å kommunisere.

– Gjennom studiet av tall kan du tolke guddommelige budskap som kan komme i tallsekvenser på to, tre, fire samt andre tallmønstre som engler velger å bruke, sier han til RD.

Jo flere repeterende tall det er i sekvensen, desto sterkere beskjed

Sekvenser på tre tall, som 222 og 888, eller fire tall, som 1111 eller 0000, er populære engeltallmønstre.

Berry forklarer at ensifrede tall indikerer at universet tilbyr støtte og engler hjelper oss. Når tallet dobles, og det er to tall, så antas det at englenes engasjement også dobles. Når det gjelder tre- og firesifrede sekvenser, sier Berry at mange anser dette for å være et tegn på at mirakler er i ferd med å skje, hindringer blir løftet bort eller ting i livet snur seg til det mer gunstige.

Hva er historien bak engletall?

Det er mange hypoteser om opprinnelsen til engletall, men ingen har en bekreftet historie bortsett fra å stole på Pythagoras. Mange husker nok hans læresetning fra matematikktimene: Pythagoras var en gresk filosof som ofte blir kreditert for å ha skapt grunnlaget for numerologi, som er studiet av tall og deres iboende betydning. Engletallenes betydning støtter seg også på numerologi.

Konseptet ble popularisert på begynnelsen av 2000-tallet da en forfatter med pseudonymet Doreen Virtue populariserte konseptet gjennom em rekke bøker om emnet, inkludert «Angel Numbers 101».

Kan også være beskjed fra nære som er gått bort

Engletall dukker opp på alt fra kvitteringer, registreringsskilt på biler, bankutskrifter og regninger. Ifølge Today.com kan man finne engletall de aller fleste steder i livet.

Noen mener engletall ikke nødvendigvis bare kommer fra engler, men tror de også kan komme fra nære og kjære som har gått bort.

Hvorvidt engletall er mer enn tilfeldigheter er opp til deg å bestemme. Men det kan jo være hyggelig å betrakte disse hendelsene som et kosmisk klapp på skulderen.

Engletallet 333

333 betyr at du har en periode med personlig vekst, kreative bestrebelser og lykke foran deg. Engletallet 333 er en påminnelse om å grave dypt, finne dine unike talenter og ta del i kreative sysler. Hvis du har surfet på en bølge av positive hendelser nylig, er 333 en påminnelse om at du også må ta deg tid til å glede deg over det du har oppnådd så langt.

333 i forbindelse med forhold

I kjærlighet refererer engletallet 333 til skiftende og viktige endringer. Men frykt ikke, for endringene er ikke nødvendigvis negative. Du må imidlertid ta hensyn til intuisjonen din, for disse endringene i kjærlighetslivet ditt kan være avgjørende for at relasjonene dine skal vokse.

Er du i et forhold indikerer 333 at det er på tide å ta neste steg. Engletallet 333 er sterkt assosiert med kommunikasjon, så det å se 333 betyr at dette er et utmerket tidspunkt for å ta opp bekymringer du har med partneren din. Å se dette engletallet er en påminnelse om hvor viktig det er å kommunisere og uttrykke deg autentisk i et forhold. Noe som ikke trenger å være negativ – 333 kan bety å snakke med partneren din om å åpne for flere ting dere setter pris på i forholdet: Å finne tapt glede og romantikk som kan ta forholdet til nye høyder.

For single betyr engletallet 333 tre ting. Det ene er at du må finne balanse i deg selv for å tiltrekke deg den rette partneren når den rette tiden er der. For det andre er engletallet 333 et tegn på at du er klar til å få kontakt med andre: Du er klar for et skifte i sivilstatusen din – men du må ta det første steget. Dette er en beskjed om at du må holde øynene åpne – for du vil snart møte din sjelevenn. Og den tredje beskjeden i engletallet 333 er i forholdet ditt til venner og familie: Vær oppmerksom på hvordan disse relasjonene får deg til å føle deg, og la intuisjonen din veilede deg på neste trinn.

Dersom du nettopp har gått gjennom et samlivsbrudd er 333 en påminnelse om å sette pris på din egen individualitet. Selv om kjærlighetssorgen fortsatt kan være der, så er dette englene som forteller deg at du skal være optimistisk.

333 i forbindelse med penger

For rikdom betyr engletallet 333 at noe utrolig er på gang. Hvis du er bekymret for økonomien din, er 333 en måte for englene å fortelle deg at du skal være optimistisk: Økonomien din er i ferd med å bli bedre.

Og om du har bedt skytsenglene dine om økonomisk støtte, indikerer engletallet 333 at de har hørt bønnene dine, og penger kommer. 333 bærer med seg kreativ energi. Det betyr at penger vil strømme inn i livet ditt på kreative måter, så om du stadig vekk ser dette engletallet over alt hvor du går er det en kraftfull beskjed om at du må åpne deg for nye muligheter som vil bringe velstand til livet ditt.

Å se 333 etter en du er glad i har gått bort

Hvis du nylig har mistet noen som sto deg nær, er engletallet 333 en beskjed fra englene om at de bryr seg om din kjære i den åndelige verden. Om 333 dukker opp etter et dødsfall, forsøker dine skytsengler å si at de har tatt imot din kjære i det åndelige riket.

333 har også en metafysisk betydning som assosieres med døden – men ikke nødvendigvis noen bestemt persons død. Engletallet kan også indikere at det er slutten av et kapittel. Å se 333 i livet ditt betyr en nødvendig slutt. Selv om avslutninger ofte kan få oss mennesker til å føle at alt håp er ute, er 333 også en påminnelse om at en avslutning gir plass til noe nytt og bedre i livet ditt.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com