Hjem Overnaturlig Ser du tallet 555 overalt? Det er et engletall – og dette er betydningen

Ser du tallet 555 overalt? Det er et engletall – og dette er betydningen

I en usikker verden er det menneskelig å lete etter mening i detaljene og mønstrene i hverdagen vår. Kanskje ser du alltid på klokken når den viser 11:11, eller opplever at du ser tallsekvenser som 777 eller 222 hele tiden?

Disse numeriske mønstrene kalles engletall, og noen mener de er et tegn fra universet. Å se engletallet 555 indikerer en kommende overgang. Du er på vei mot en endring, og nå er det tid for å ta affære.

– Engletall er av betydning, for de fanger oppmerksomheten din når du er på vakt og det er ikke noe du kan kontrollere med ditt bevisste sinn, sier kiropraktor, hypnoterapeut og sertifisert engleleser Andrea Shakarian til Reader’s Digest.

Baserer seg på numerologi

Akkurat som dyrekretser, kinesiske stjernetegn og astrologi, er engletall og hva de sier om og til livet ditt bare en annen måte å forstå verden på dersom du liker kosmiske teorier.

Men hva er egentlig historien bak englenumre? Og aller først – hva er engletall?

– Engletall er repeterende tall eller tallsekvenser, som 1111, 555, 222 eller 777, sier profesjonell englehvisker og numerolog Linda Berry til Reader’s Digest.

Hun tror engletall er meldinger fra vårt personlige team av engler, enten til å få rettet oppmerksomheten vår mot noe, minne oss på noe viktig i livene våre eller bekrefte noe vi har vært nysgjerrige på.

Numerologen Novalee Wilder sier til avisa USA Today at jo oftere vi ser engletallet gjentatt, desto sterkere er beskjeden. Hun eksemplidiserer at om du ser et visst engletall tre ganger på rad, kan dette være «dytten» du trenger for å søke en ny jobb, komme deg ut på datingscenen igjen el.l.

Sekvenser med repeterende tall

Berry og Wilder er ikke de eneste som tror engletall brukes som et instrument for kommunikasjon mellom deg og din skytsengel.

Ifølge astrolog Matthias Dettmann bruker engler tegn, sender åndelige signaler eller bruker tall for å kommunisere.

– Gjennom studiet av tall kan du tolke guddommelige budskap som kan komme i tallsekvenser på to, tre, fire samt andre tallmønstre som engler velger å bruke, sier han til RD.

Jo flere repeterende tall det er i sekvensen, desto sterkere beskjed

Sekvenser på tre tall, som 222 og 888, eller fire tall, som 1111 eller 0000, er populære engeltallmønstre.

Berry forklarer at ensifrede tall indikerer at universet tilbyr støtte og engler hjelper oss. Når tallet dobles, og det er to tall, så antas det at englenes engasjement også dobles. Når det gjelder tre- og firesifrede sekvenser, sier Berry at mange anser dette for å være et tegn på at mirakler er i ferd med å skje, hindringer blir løftet bort eller ting i livet snur seg til det mer gunstige.

Hva er historien bak engletall?

Det er mange hypoteser om opprinnelsen til engletall, men ingen har en bekreftet historie bortsett fra å stole på Pythagoras. Mange husker nok hans læresetning fra matematikktimene: Pythagoras var en gresk filosof som ofte blir kreditert for å ha skapt grunnlaget for numerologi, som er studiet av tall og deres iboende betydning. Engletallenes betydning støtter seg også på numerologi.

Konseptet ble popularisert på begynnelsen av 2000-tallet da en forfatter med pseudonymet Doreen Virtue populariserte konseptet gjennom em rekke bøker om emnet, inkludert «Angel Numbers 101».

Kan også være beskjed fra nære som er gått bort

Engletall dukker opp på alt fra kvitteringer, registreringsskilt på biler, bankutskrifter og regninger. Ifølge Today.com kan man finne engletall de aller fleste steder i livet.

Noen mener engletall ikke nødvendigvis bare kommer fra engler, men tror de også kan komme fra nære og kjære som har gått bort.

Hvorvidt engletall er mer enn tilfeldigheter er opp til deg å bestemme. Men det kan jo være hyggelig å betrakte disse hendelsene som et kosmisk klapp på skulderen.

Engletallet 555

Engletallet 555 er ifølge The Coolist et varsel om en forestående overgang. Du er på vei mot endring; nå er det på tide å sette inn siste støtet. Fra et åndelig perspektiv, er det å se dette engletallet gjentatte ganger et tegn på personlig utvikling og vekst. 555 er en beskjed om å (gjen)innføre selvtillit.

Dersom vi ser på 555 fra numerologiens perspektiv, er det et tegn på vekst og tilpasning i påvente av et nytt eventyr. Engletallet 555 er også viktig fra et religiøst perspektiv: 555 symboliserer skaperverket og den nære forbindelsen mellom Gud og mennesket.

Enten du leter etter kjærlighet, har funnet sjelevennen din eller ønsker å gjenforenes med en tvillingsjek, er det ingenting annet enn positiv symbolikk knyttet til 555. Når du ser engletallet 555 er det universet som forteller deg at alt er bra: Alt går i riktig retning, omfavn veien du går, og del eventyret med de du har kjær.

Dersom du nettopp har opplevd at et forhold er avsluttet, er nummer 555 et tegn på at det er på tide å gi slipp på negativiteten og fokusere på deg selv og komme i kontakt med den du er.

Ser du dette engletallet gjentatte ganger er det et budskap om å holde kontakt med familien din i tider med sorg, og til å hente styrke fra hverandre når dere vokser nærmere og går videre med livene deres.

555 og kjærlighet

Hvis du er singel, indikerer 555 en mulig start på en ny romanse. Engletallet 555 er et symbol på positiv endring, så hvis du er singel og ser dette tallet, kan det snart dukke opp en passende partner i horisonten.

Om du er i et forhold og ser engletallet 555 vil englene dine at du skal vite at det er på tide å ta neste steg. Hva det neste steget er, det er helt opp til deg – du må stole på at intuisjonen din vil lede deg videre.

Hvis du og partneren din har slitt, kan den positive endringen forutsagt av 555 være en separasjonen som frigjør dere begge til å finne lykke igjen. Separasjonen kan være din sjanse til å lære å elske deg selv og og stå trygt i dine egne sko. Men 555 kan også bety at kjærligheten blir dypere eller gjenopplives. Dersom du står i en situasjon der du og partneren har vurdert å flytte sammen, så kan det å se 555 være indikatoren på at du skal ta det skrittet.

Ser du 555 etter et samlivsbrudd betyr at det er på tide for deg å gi slipp og gå videre med livet ditt.

555 i forbindelse med penger

555 signaliserer stabil vekst i økonomien din. Dette engletallet betyr en gunstig økonomisk endring, og muligens også noen uventede midler.

Å se 555 er en melding om at du vil få en positiv overraskelse: Det kan være en arv, en lottogevinst, eller et eller annet uventet men positivt.

Engletallet 555 signaliserer rikdom og overflod. Det kan dreie seg om en kommende forfremmelse, kanskje du får en sjanse i en ny jobb – eller mulighet til å forfølge jobben du alltid har drømt om. Ser du dette engletallet må du være klar til å ta den neste store karrieremuligheten som dukker opp.

Dersom du for tiden er i en jobb der du føler at den harde innsatsen din blir tatt for gitt, så er dette engletallet en beskjed om å se deg om etter noen som vil vite å sette pris på arbeidet ditt.

555 i kombinasjon med andre engletall

Dersom du gjentatte ganger ser engletallene 222 og 555 opptre sammen er det generelt et positivt budskap fra universet. Engletallet 555 er et signal om at hell og lykke er på vei, mens 222 er et tall fullt av støtte. Når disse to engletallene opptrer sammen, da er det universet som sier at du har all støtten du trenger for å slippe negativitet og heller la positive opplevelser drive deg fremover.

Ser du engletallene 333 og 555 sammen gjentatte ganger så betyr det at det nå er tiden for å ta en avgjørelse som leder deg langs en eventyrlig vei, fylt med velstand.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com