Hjem Overnaturlig Ser du tallet 666 overalt? Ikke bekymre deg, det er et engletall – og dette er betydningen

Ser du tallet 666 overalt? Ikke bekymre deg, det er et engletall – og dette er betydningen

I en usikker verden er det menneskelig å lete etter mening i detaljene og mønstrene i hverdagen vår. Kanskje ser du alltid på klokken når den viser 11:11, eller opplever at du ser tallsekvenser som 777 eller 222 hele tiden?

Disse numeriske mønstrene kalles engletall, og noen mener de er et tegn fra universet. Å se engletallet 666 virker intuitivt skremmende for mange – men det er ikke så ille som mange tror. Engletallet 666 blir ofte referert til som «dyrets tall», men du trenger ikke bekymre deg om du ser 666. Engletallet 666 indikerer at du er på vei mot en lovende ny begynnelse.

– Engletall er av betydning, for de fanger oppmerksomheten din når du er på vakt og det er ikke noe du kan kontrollere med ditt bevisste sinn, sier kiropraktor, hypnoterapeut og sertifisert engleleser Andrea Shakarian til Reader’s Digest.

Baserer seg på numerologi

Akkurat som dyrekretser, kinesiske stjernetegn og astrologi, er engletall og hva de sier om og til livet ditt bare en annen måte å forstå verden på dersom du liker kosmiske teorier.

Men hva er egentlig historien bak englenumre? Og aller først – hva er engletall?

– Engletall er repeterende tall eller tallsekvenser, som 1111, 555, 222 eller 777, sier profesjonell englehvisker og numerolog Linda Berry til Reader’s Digest.

Hun tror engletall er meldinger fra vårt personlige team av engler, enten til å få rettet oppmerksomheten vår mot noe, minne oss på noe viktig i livene våre eller bekrefte noe vi har vært nysgjerrige på.

Numerologen Novalee Wilder sier til avisa USA Today at jo oftere vi ser engletallet gjentatt, desto sterkere er beskjeden. Hun eksemplidiserer at om du ser et visst engletall tre ganger på rad, kan dette være «dytten» du trenger for å søke en ny jobb, komme deg ut på datingscenen igjen el.l.

Sekvenser med repeterende tall

Berry og Wilder er ikke de eneste som tror engletall brukes som et instrument for kommunikasjon mellom deg og din skytsengel.

Ifølge astrolog Matthias Dettmann bruker engler tegn, sender åndelige signaler eller bruker tall for å kommunisere.

– Gjennom studiet av tall kan du tolke guddommelige budskap som kan komme i tallsekvenser på to, tre, fire samt andre tallmønstre som engler velger å bruke, sier han til RD.

Jo flere repeterende tall det er i sekvensen, desto sterkere beskjed

Sekvenser på tre tall, som 222 og 888, eller fire tall, som 1111 eller 0000, er populære engeltallmønstre.

Berry forklarer at ensifrede tall indikerer at universet tilbyr støtte og engler hjelper oss. Når tallet dobles, og det er to tall, så antas det at englenes engasjement også dobles. Når det gjelder tre- og firesifrede sekvenser, sier Berry at mange anser dette for å være et tegn på at mirakler er i ferd med å skje, hindringer blir løftet bort eller ting i livet snur seg til det mer gunstige.

Hva er historien bak engletall?

Det er mange hypoteser om opprinnelsen til engletall, men ingen har en bekreftet historie bortsett fra å stole på Pythagoras. Mange husker nok hans læresetning fra matematikktimene: Pythagoras var en gresk filosof som ofte blir kreditert for å ha skapt grunnlaget for numerologi, som er studiet av tall og deres iboende betydning. Engletallenes betydning støtter seg også på numerologi.

Konseptet ble popularisert på begynnelsen av 2000-tallet da en forfatter med pseudonymet Doreen Virtue populariserte konseptet gjennom em rekke bøker om emnet, inkludert «Angel Numbers 101».

Kan også være beskjed fra nære som er gått bort

Engletall dukker opp på alt fra kvitteringer, registreringsskilt på biler, bankutskrifter og regninger. Ifølge Today.com kan man finne engletall de aller fleste steder i livet.

Noen mener engletall ikke nødvendigvis bare kommer fra engler, men tror de også kan komme fra nære og kjære som har gått bort.

Hvorvidt engletall er mer enn tilfeldigheter er opp til deg å bestemme. Men det kan jo være hyggelig å betrakte disse hendelsene som et kosmisk klapp på skulderen.

Engletallet 666

666 er ikke et «dårlig» tall, skriver the Coolist. I vesten forbinder vi vanligvis 666 med ondskap og «dyrets tall», en figur som symboliserer antikrist. Imidlertid har 666 helt andre betydninger i andre kulturer og tradisjoner. I kinesisk numerologi er 666 assosiert med lykke og velstand.

Ved å vise deg engletallet 666 forteller englene dine deg at det er noen viktige ting i livet du har oversett. Har du somlet i kjærlighetslivet, familielivet eller karrieren?

Om 666 fortsetter å dukke opp i livet ditt er dette et varsel fra skytsenglene dine om en mulighet til å omstille livet ditt litt. Engletallet 666 er en påminnelse om at du kan endre livet ditt til det bedre ved å innta en positiv holdning.

Skytsenglene dine kan også vise deg 666 for å fortelle deg at ditt hjemlige liv vil bli bedre når du legger inn den nødvendige innsatsen. Arbeidet du gjør med livet ditt vil føre til en vakker endring i din daglige tilværelse, og du vil bli et bedre menneske.

Balanser tankene dine

Når du ser 666 er det skytsenglene dine som sier at du må balansere tankene dine slik at de harmoniserer bedre med universet. Gi slipp på kaotiske og negative tanker, og prøv å finne den indre balansen som vil bringe deg nærmere det guddommelige. Engletallet er en påminnelse om å alltid velge positive tanker og konsentrer deg om indre fred for å få kontakt med universet.

Drøm stort

Dette engletallet er også en vennlig påminnelse fra skytsenglene dine om å drømme stort – husk på at du er et åndelig vesen med uendelige muligheter. Det er en grunn til at nettopp du ble født inn i denne verden – og du besitter helt unike ferdigheter og talenter som trengs for å oppnå fantastiske ting. Når dine åndelige veiledere viser deg engletallet 666, minner de deg om at du ikke må la fiasko definere deg – la fiasko foredle deg.

Gi slipp på dårlige vaner

Å se 666 betyr også at englene vil at du skal gi slipp på dårlige vaner. Om skytsenglene dine merker at du mangler balanse i livet ditt, at du for eksempel holder fast i et giftig forhold eller holder fast ved noe som ikke er sunt for deg, så kan de vise deg 666 som en oppfordring til at det nå er på tide å gi slipp på dine negative vaner og endre ting til det bedre.

Gjør noe indre arbeid

Dette engletallet forteller deg også at du må gjøre litt indre arbeid. Du kan for eksempel ha nytte av introspeksjon hvis du har vært plaget med frykt eller tviler på deg selv – eller kanskje du har fokusert for mye på materielle ting? Selv om det ikke er noe galt med å ønske materielle eiendeler eller følge ambisjonene dine, må du ikke miste av åndelige vekst av syne. Finn en balanse mellom den materielle verden og din åndelige reise.

666 og relasjoner

I forhold til ditt sosiale liv sier engletallet 666 at du må bruke mer tid og krefter på å bygge og vedlikeholde relasjoner.

Englene kan bruke 666 for å fortelle deg at du skal nære båndene dine mellom familiemedlemmer og venner. Kanskje du har forsømt viktige familieforpliktelser? Da er 666 en påminnelse fra englene om å gjenoppta kontakten med dine kjære.

Dessuten kan 666 opptre som en advarsel mot å omgås feil folk. Dukker dette engletallet opp ofte, bør ta deg tid til å få dypere innsikt i menneskene du omgir deg med. Bør du holde på dine nåværende venner, eller begynne å tilbringe tid med forskjellige mennesker?

Om 666 dukker opp når du tenker på en bestemt personen indikerer det at personen du tenker på verdsetter sterke relasjoner med familie og venner.

Innen romantiske relasjoner er 666 en «nudge» til deg, om at du bør være mer proaktiv. Er du singel så er dette engletallet en oppfordring til å omfavne ny kjærlighet med noen som er på samme sted i livet som deg selv.

Dersom du allerede har en partner, er engletallet 666 en oppfordring til å vekke til live lidenskapen i forholdet.

Har du en eks som du fortsatt tenker på? Da er dette engletallet en beskjed om at dersom forholdet gjenopptas så blir det ikke som før. Med 666 oppfordrer englene deg til å gi slipp på turbulens fra tidligere forhold og fokusere på en fremtid med de du har kjær.

666 i forbindelse med penger

I relasjon til penger betyr engletallet 666 tre ting. For det første betyr 666 at du har muligheter til å forbedre din økonomiske situasjon. Bruk engletallet som inspirasjon for å utnytte fremtidige økonomiske muligheter.

For det andre er 666 englenes signal om at du må sette deg økonomiske mål og jobbe mot dem for å oppnå positive resultater.

Dessuten er 666 også en guddommelig påminnelse om ikke å miste det større bildet av syne når det gjelder økonomiske spørsmål: Fortsett å jobbe med personlig og åndelig utvikling, og økonomisk vekst vil også komme din vei.

666 og helse

For det første betyr engletallet 666 at du må jobbe med deg selv, og fokusere på både fysisk og mental velvære. 666 betyr ikke nødvendigvis at du blir syk, men det er en mild påminnelse om å passe bedre på helsen din.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com