Hjem Overnaturlig Ser du tallet 777 overalt? Det er et engletall – og dette er betydningen

Ser du tallet 777 overalt? Det er et engletall – og dette er betydningen

I en usikker verden er det menneskelig å lete etter mening i detaljene og mønstrene i hverdagen vår. Kanskje ser du alltid på klokken når den viser 11:11, eller opplever at du ser tallsekvenser som 777 eller 222 hele tiden?

Disse numeriske mønstrene kalles engletall, og noen mener de er et tegn fra universet. Å se engletallet 666 virker intuitivt skremmende for mange – men det er ikke så ille som mange tror. Engletallet 666 blir ofte referert til som «dyrets tall», men du trenger ikke bekymre deg om du ser 666. Engletallet 777 er et tegn på at skytsenglene dine beskytter deg, støtter deg og at det er en åndelig leksjon du må lære.

– Engletall er av betydning, for de fanger oppmerksomheten din når du er på vakt og det er ikke noe du kan kontrollere med ditt bevisste sinn, sier kiropraktor, hypnoterapeut og sertifisert engleleser Andrea Shakarian til Reader’s Digest.

Baserer seg på numerologi

Akkurat som dyrekretser, kinesiske stjernetegn og astrologi, er engletall og hva de sier om og til livet ditt bare en annen måte å forstå verden på dersom du liker kosmiske teorier.

Men hva er egentlig historien bak englenumre? Og aller først – hva er engletall?

– Engletall er repeterende tall eller tallsekvenser, som 1111, 555, 222 eller 777, sier profesjonell englehvisker og numerolog Linda Berry til Reader’s Digest.

Hun tror engletall er meldinger fra vårt personlige team av engler, enten til å få rettet oppmerksomheten vår mot noe, minne oss på noe viktig i livene våre eller bekrefte noe vi har vært nysgjerrige på.

Numerologen Novalee Wilder sier til avisa USA Today at jo oftere vi ser engletallet gjentatt, desto sterkere er beskjeden. Hun eksemplidiserer at om du ser et visst engletall tre ganger på rad, kan dette være «dytten» du trenger for å søke en ny jobb, komme deg ut på datingscenen igjen el.l.

Sekvenser med repeterende tall

Berry og Wilder er ikke de eneste som tror engletall brukes som et instrument for kommunikasjon mellom deg og din skytsengel.

Ifølge astrolog Matthias Dettmann bruker engler tegn, sender åndelige signaler eller bruker tall for å kommunisere.

– Gjennom studiet av tall kan du tolke guddommelige budskap som kan komme i tallsekvenser på to, tre, fire samt andre tallmønstre som engler velger å bruke, sier han til RD.

Jo flere repeterende tall det er i sekvensen, desto sterkere beskjed

Sekvenser på tre tall, som 222 og 888, eller fire tall, som 1111 eller 0000, er populære engeltallmønstre.

Berry forklarer at ensifrede tall indikerer at universet tilbyr støtte og engler hjelper oss. Når tallet dobles, og det er to tall, så antas det at englenes engasjement også dobles. Når det gjelder tre- og firesifrede sekvenser, sier Berry at mange anser dette for å være et tegn på at mirakler er i ferd med å skje, hindringer blir løftet bort eller ting i livet snur seg til det mer gunstige.

Hva er historien bak engletall?

Det er mange hypoteser om opprinnelsen til engletall, men ingen har en bekreftet historie bortsett fra å stole på Pythagoras. Mange husker nok hans læresetning fra matematikktimene: Pythagoras var en gresk filosof som ofte blir kreditert for å ha skapt grunnlaget for numerologi, som er studiet av tall og deres iboende betydning. Engletallenes betydning støtter seg også på numerologi.

Konseptet ble popularisert på begynnelsen av 2000-tallet da en forfatter med pseudonymet Doreen Virtue populariserte konseptet gjennom em rekke bøker om emnet, inkludert «Angel Numbers 101».

Kan også være beskjed fra nære som er gått bort

Engletall dukker opp på alt fra kvitteringer, registreringsskilt på biler, bankutskrifter og regninger. Ifølge Today.com kan man finne engletall de aller fleste steder i livet.

Noen mener engletall ikke nødvendigvis bare kommer fra engler, men tror de også kan komme fra nære og kjære som har gått bort.

Hvorvidt engletall er mer enn tilfeldigheter er opp til deg å bestemme. Men det kan jo være hyggelig å betrakte disse hendelsene som et kosmisk klapp på skulderen.

Engletallet 777

Engletallet 777 er tredelt. The Coolist skriver at 777 for det første betyr at du kommer til å oppleve en åndelig oppvåkning der positiv energi som strømmer inn i livet ditt. Englene dine viser deg 777 for å fortelle deg at du er på rett vei og minne deg om at du fortsatt skal tenke positivt.

For det andre er 777 et signal om at du skal følge drømmene dine. Dine åndelige veiledere bruker 777 for å fortelle deg at sannsynligheten for at drømmene dine blir til virkelighet er sterkere enn før.

Dessuten er engletallet 777 et kraftig tegn på guddommelig veiledning. Dersom du opplever at du ser 777 overalt betyr det at det er på tide å omfavne forandring og frigjøre alt som ikke lenger tjener deg.

Instinktene dine vil lede deg i riktig retning, og 777 er utelukkende en produktiv og positiv melding. Samtidig er det viktig å legge merke til hva du tenkte i øyeblikket du så engletallet 777: Hvilke tanker hadde du? Ved å forstå din underbevisste reaksjon på 777, vil du selv kunne se og vurdere hvordan dette budskapet fra dine skytsengler skal tolkes i din situasjon.

Dersom du ser engletallet 777 har du god grunn til å være optimistisk – det indikerer at englene dine støtter deg i alle dine bestrebelser. Englene sender deg 777 fordi de vil at du skal glede deg over deres støtte. Dessuten er det å se 777 også et sterkt åndelig budskap som forteller deg at du skal bruke tid på å utvikle ditt indre: Engletallet indikerer at universet har en åndelig leksjon i vente for deg, og oppfordrer deg til å reflektere over personlig vekst.

Husk også, at uansett hvilket budskap englene sender deg, så er det som med alle engletall viktig å forstå at det er ditt ansvar å være kraften til den positive endringen.

777 og kjærligheten

Engletallet 777 kan bety to ting hvis du er i et forhold: Om du ser 777 mens du tenker på partneren din, indikerer dette at din åndelige utvikling vil ha stor nytte av forholdet du er i. Dessuten indikerer 777 at personen du er sammen med er den perfekte partneren for å eskortere deg på din åndelige reise.

Er du singel er 777 et tegn på at du bør ta litt tid for deg selv før du fokuserer på forhold til andre. Skytsenglene dine viser deg dette engletallet for å oppfordre deg til å fokusere på din åndelige reise og din hensikt i denne verden. Dersom du er singel og drømmer om kjærligheten betyr ikke dette at du trenger bekymre deg: Hvis du er fokusert på å bli den beste versjonen av deg selv, vil kjærligheten også finne deg når du minst venter det.

Å se engletallet 777 under et samlivsbrudd er en påminnelse om at hver opplevelse vi går gjennom i livet kommer med sin egen lærdom, som vi ikke bør overse. Fokuser på årsaken til bruddet og still deg selv noen spørsmål om bruddet: Gjorde bruddet plass til noe større og bedre i livet? Tillot bruddet deg å skille deg fra partneren deg for så å vokse som person? Lærte du mye om deg selv fra bruddet?

777 i forbindelse med penger

Betydningen av engletallet 777 i forhold til penger er overflod, økonomisk gevinst og investeringspotensial.

Nye økonomiske muligheter vil snart dukke opp for deg, enten det er gjennom forfremmelse på jobben, en ny investering eller en endret jobbsituasjon.

Engletallet 777 er assosiert med hell i økonomiske anliggender fordi det er et primtall – noe som gjør det til et unikt tall. Selvfølgelig må du huske at manifestasjon og visualisering ikke er middelet til et mål. Du må faktisk jobbe for det hvis du vil at penger skal komme inn i livet ditt. Og den beste måten å oppnå det på er som oftest å satse på flere inntektsstrømmer.

Imidlertid antyder 777 at du er proaktiv, så pengene vil snart blomstre på kontoene dine.

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com