Hjem Overnaturlig Ser du tallet 888 overalt? Det er et engletall – og dette er betydningen

Ser du tallet 888 overalt? Det er et engletall – og dette er betydningen

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

I en usikker verden er det menneskelig å lete etter mening i detaljene og mønstrene i hverdagen vår. Kanskje ser du alltid på klokken når den viser 11:11, eller opplever at du ser tallsekvenser som 777 eller 222 hele tiden?

Disse numeriske mønstrene kalles engletall, og noen mener de er et tegn fra universet. Å se engletallet 666 virker intuitivt skremmende for mange – men det er ikke så ille som mange tror. Engletallet 666 blir ofte referert til som «dyrets tall», men du trenger ikke bekymre deg om du ser 666. Engletallet 888 er et veldig positivt tall som indikerer at overflod og lykke er i ferd med å dukke opp i livet ditt.

– Engletall er av betydning, for de fanger oppmerksomheten din når du er på vakt og det er ikke noe du kan kontrollere med ditt bevisste sinn, sier kiropraktor, hypnoterapeut og sertifisert engleleser Andrea Shakarian til Reader’s Digest.

Baserer seg på numerologi

Akkurat som dyrekretser, kinesiske stjernetegn og astrologi, er engletall og hva de sier om og til livet ditt bare en annen måte å forstå verden på dersom du liker kosmiske teorier.

Men hva er egentlig historien bak englenumre? Og aller først – hva er engletall?

– Engletall er repeterende tall eller tallsekvenser, som 1111, 555, 222 eller 777, sier profesjonell englehvisker og numerolog Linda Berry til Reader’s Digest.

Hun tror engletall er meldinger fra vårt personlige team av engler, enten til å få rettet oppmerksomheten vår mot noe, minne oss på noe viktig i livene våre eller bekrefte noe vi har vært nysgjerrige på.

Numerologen Novalee Wilder sier til avisa USA Today at jo oftere vi ser engletallet gjentatt, desto sterkere er beskjeden. Hun eksemplidiserer at om du ser et visst engletall tre ganger på rad, kan dette være «dytten» du trenger for å søke en ny jobb, komme deg ut på datingscenen igjen el.l.

Sekvenser med repeterende tall

Berry og Wilder er ikke de eneste som tror engletall brukes som et instrument for kommunikasjon mellom deg og din skytsengel.

Ifølge astrolog Matthias Dettmann bruker engler tegn, sender åndelige signaler eller bruker tall for å kommunisere.

– Gjennom studiet av tall kan du tolke guddommelige budskap som kan komme i tallsekvenser på to, tre, fire samt andre tallmønstre som engler velger å bruke, sier han til RD.

Jo flere repeterende tall det er i sekvensen, desto sterkere beskjed

Sekvenser på tre tall, som 222 og 888, eller fire tall, som 1111 eller 0000, er populære engeltallmønstre.

Berry forklarer at ensifrede tall indikerer at universet tilbyr støtte og engler hjelper oss. Når tallet dobles, og det er to tall, så antas det at englenes engasjement også dobles. Når det gjelder tre- og firesifrede sekvenser, sier Berry at mange anser dette for å være et tegn på at mirakler er i ferd med å skje, hindringer blir løftet bort eller ting i livet snur seg til det mer gunstige.

Hva er historien bak engletall?

Det er mange hypoteser om opprinnelsen til engletall, men ingen har en bekreftet historie bortsett fra å stole på Pythagoras. Mange husker nok hans læresetning fra matematikktimene: Pythagoras var en gresk filosof som ofte blir kreditert for å ha skapt grunnlaget for numerologi, som er studiet av tall og deres iboende betydning. Engletallenes betydning støtter seg også på numerologi.

Konseptet ble popularisert på begynnelsen av 2000-tallet da en forfatter med pseudonymet Doreen Virtue populariserte konseptet gjennom em rekke bøker om emnet, inkludert «Angel Numbers 101».

Kan også være beskjed fra nære som er gått bort

Engletall dukker opp på alt fra kvitteringer, registreringsskilt på biler, bankutskrifter og regninger. Ifølge Today.com kan man finne engletall de aller fleste steder i livet.

Noen mener engletall ikke nødvendigvis bare kommer fra engler, men tror de også kan komme fra nære og kjære som har gått bort.

Hvorvidt engletall er mer enn tilfeldigheter er opp til deg å bestemme. Men det kan jo være hyggelig å betrakte disse hendelsene som et kosmisk klapp på skulderen.

Engletallet 888

Å se engletallet 888 betyr ifølge The Coolist forskjellige ting – litt avhengig av omstendighetene dine. Men den overordnede betydningen av 888 er todelt: For det første betyr det å se engletallet 888 at skytsenglene dine vasler deg om kommende, positive endringer i livet ditt.

Når 888 plutselig dukker opp i livet ditt, igjen og igjen, er det på tide å få en oversikt over selve livsreisen din og gi slipp på alt som står i veien for overflod.

Lønnsomme muligheter kommer din vei, og det er viktig å åpne sinnet, sjelen og hjertet ditt for de ulike mulighetene som er i ferd med å dukke opp.

For det andre, å det å se engletallet 888 universets måte å fortelle deg at du skal dele din rikdom, visdom og kunnskap med de rundt deg.

Når 888 dukker opp gjentatte ganger, er det skytsenglene dine som ber deg ta grep: Slipp andre inn og del overfloden du allerede har skaffet deg.

888 og kjærligheten

I kjærlighet forteller engletallet 888 at hjertet ditt er på rett vei og at selv om kjærligheten kanskje ikke er der akkurat nå, så vil den dukke opp i rikt monn.

Hvis du er singel og er klar til å møte en ny partner, er engletallet 888 en indikasjon på at din perfekte match er rett rundt hjørnet. Ved å vise deg 888, oppmuntrer skytsenglene dine deg til å ha en positiv tankegang slik at du kan tiltrekke deg ditt livs kjærlighet.

Når det er sagt, så vil du ikke finne kjærligheten din hvis du holder deg innenfor komfortsonen din: Så om du ser 888 gjentatte ganger kan du ta det som et spark i baken på å komme deg ut, utforske, laste ned en datingapp og oppsøke steder hvor du kan møte folk.

Dersom du allerede er i et forhold indikerer 888 at du kan forvente at forholdet med partneren din vil bli mer intenst og intimt. Englene gir deg beskjed om at forholdet vil utvikle seg på den beste måten. Det kan innebære forlovelse, bryllup, barn – eller bare å diskutere hvor dere vil ta forholdet. Uavhengig av endringen, vil du og partneren finne mange muligheter til å bli forelsket i hverandre igjen og igjen.

Har dunettopp gått gjennom et brudd betyr det å se engletallet 888 at slutten på forholdet var til det beste. Englene dine forteller deg at du ikke skal bekymre deg – 888 betyr et uunngåelig skifte i livet ditt: Ett forhold må avsluttes før et nytt og bedre kan begynne.

Mens du venter på at den nye og fine fasen som engletallet 888 indikerer starten av, bruk tiden til å fokusere på deg selv og dine personlige mål, og til å bestemme hva du vil ha med ditt neste forhold. Når du er klar, vil din nye kjærlighet dukke opp.

888 i forbindelse med penger

888 symboliserer materiell rikdom og økonomisk overflod på tre måter. For det første betyr dette engletallet at englene forbereder deg til å motta i overflod. Du har gjort en god jobb, og universet har lagt merke til det – det er nå klart til å belønne deg økonomisk.

For det andre symboliserer engletallet 888 at et prosjekt avsluttes, og du er nå klar til å høste belønningene.

For det tredje kan dette engletallet være en beskjed fra englene om å slutte å se deg rundt, fordi ekte velstand allerede er rett foran nesen på deg.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com