Hjem Overnaturlig Ser du tallet 999 overalt? Det er et engletall – og dette er betydningen

Ser du tallet 999 overalt? Det er et engletall – og dette er betydningen

Del
X

I en usikker verden er det menneskelig å lete etter mening i detaljene og mønstrene i hverdagen vår. Kanskje ser du alltid på klokken når den viser 11:11, eller opplever at du ser tallsekvenser som 777 eller 222 hele tiden?

Disse numeriske mønstrene kalles engletall, og noen mener de er et tegn fra universet. Å se engletallet 666 virker intuitivt skremmende for mange – men det er ikke så ille som mange tror. Engletallet 666 blir ofte referert til som «dyrets tall», men du trenger ikke bekymre deg om du ser 666. Engletallet 999 betyr at det er på tide å ta en pause og grave dypt for å avdekke det større bildet i livet ditt.

– Engletall er av betydning, for de fanger oppmerksomheten din når du er på vakt og det er ikke noe du kan kontrollere med ditt bevisste sinn, sier kiropraktor, hypnoterapeut og sertifisert engleleser Andrea Shakarian til Reader’s Digest.

Baserer seg på numerologi

Akkurat som dyrekretser, kinesiske stjernetegn og astrologi, er engletall og hva de sier om og til livet ditt bare en annen måte å forstå verden på dersom du liker kosmiske teorier.

Men hva er egentlig historien bak englenumre? Og aller først – hva er engletall?

– Engletall er repeterende tall eller tallsekvenser, som 111, 555, 222 eller 777, sier profesjonell englehvisker og numerolog Linda Berry til Reader’s Digest.

Hun tror engletall er meldinger fra vårt personlige team av engler, enten til å få rettet oppmerksomheten vår mot noe, minne oss på noe viktig i livene våre eller bekrefte noe vi har vært nysgjerrige på.

Numerologen Novalee Wilder sier til avisa USA Today at jo oftere vi ser engletallet gjentatt, desto sterkere er beskjeden. Hun eksemplidiserer at om du ser et visst engletall tre ganger på rad, kan dette være «dytten» du trenger for å søke en ny jobb, komme deg ut på datingscenen igjen el.l.

Sekvenser med repeterende tall

Berry og Wilder er ikke de eneste som tror engletall brukes som et instrument for kommunikasjon mellom deg og din skytsengel.

Ifølge astrolog Matthias Dettmann bruker engler tegn, sender åndelige signaler eller bruker tall for å kommunisere.

– Gjennom studiet av tall kan du tolke guddommelige budskap som kan komme i tallsekvenser på to, tre, fire samt andre tallmønstre som engler velger å bruke, sier han til RD.

Jo flere repeterende tall det er i sekvensen, desto sterkere beskjed

Tall 999
Tallet 999 er et engletall. Foto: Canva

Sekvenser på tre tall, som 222 og 888, eller fire tall, som 1111 eller 0000, er populære engeltallmønstre.

Berry forklarer at ensifrede tall indikerer at universet tilbyr støtte og engler hjelper oss. Når tallet dobles, og det er to tall, så antas det at englenes engasjement også dobles. Når det gjelder tre- og firesifrede sekvenser, sier Berry at mange anser dette for å være et tegn på at mirakler er i ferd med å skje, hindringer blir løftet bort eller ting i livet snur seg til det mer gunstige.

Hva er historien bak engletall?

Det er mange hypoteser om opprinnelsen til engletall, men ingen har en bekreftet historie bortsett fra å stole på Pythagoras. Mange husker nok hans læresetning fra matematikktimene: Pythagoras var en gresk filosof som ofte blir kreditert for å ha skapt grunnlaget for numerologi, som er studiet av tall og deres iboende betydning. Engletallenes betydning støtter seg også på numerologi.

Konseptet ble popularisert på begynnelsen av 2000-tallet da en forfatter med pseudonymet Doreen Virtue populariserte konseptet gjennom em rekke bøker om emnet, inkludert «Angel Numbers 101».

Kan også være beskjed fra nære som er gått bort

Engletall dukker opp på alt fra kvitteringer, registreringsskilt på biler, bankutskrifter og regninger. Ifølge Today.com kan man finne engletall de aller fleste steder i livet.

Engel
Kan tallene har betydning? Foto: Canva

Noen mener engletall ikke nødvendigvis bare kommer fra engler, men tror de også kan komme fra nære og kjære som har gått bort.

Hvorvidt engletall er mer enn tilfeldigheter er opp til deg å bestemme. Men det kan jo være hyggelig å betrakte disse hendelsene som et kosmisk klapp på skulderen.

Engletallet 999

Engletallet 999 symboliserer at en syklus i livet stenges, mens en annen vokser frem. The Coolist forklarer at du kan se dette på tre måter: For det første betyr det å se 999 at du nærmer deg fullføringen av ett aspekt av livet ditt, din verden endrer seg og gjør plass for en ny begynnelse. Samtidig gjenspeiler også engletallet 999 de nåværende eller forestående transformasjonene i livet ditt – som kan innebære nye muligheter som dukker opp. Og for det tredje er dette engletallet skytsenglenes velsignelse for deg til å forfølge noen nye bestrebelser der du foreløpig sitter på gjerdet.

Ser du engletallet 999 er det derfor smart å sortere ideene, målene og planene dine, mens du forbereder deg på neste fase av livet ditt.

999 symboliserer også et behov for å tilgi. Ved å tilgi andre mennesker kan du gi slipp på tidligere sår, negative følelser og vonde følelser. Å føle deg såret eller skuffet er helt normalt, men engletallet 999 er en dytt fra universet om å slutte å leve i fortiden og gå videre til den nye fasen i livet. For å møte det nye kapittelet i livet ditt, må du fjerne alle bitre og vonde følelser som kan hindre fremgangen din. Omfavn tilgivelsens kraft og frigjør sinnet og hjertet for de gode tingene som kommer din vei. Med engletallet 999 minner skytsenglene deg på å gi slipp på alt som kan holde deg tilbake.

Dette engletallet er dessuten også et kraftig symbol som minner deg om behovet for å komme i kontakt med sjelen din, og finne ditt sanne kall. For å virkelig bli kjent med ditt indre, må du ta deg tid til å lytte til sjelen din. Når du snakker sjelens språk, vil det være mye lettere å uttrykke ditt sanne jeg. Det er flere måter å komme mer i kontakt med ditt indre: Du kan prøve meditasjon – eller uttrykke deg gjennom en hvilken som helst kunstform som dans, sang, tegning, maling eller skriving.

999 betyr at det er på tide å utforske nye horisonter, og gå ut og oppdage verden. Ved å vise deg 999 kan skytsenglene dine oppmuntre deg til å tre ut av komfortsonen og finne ditt sanne kall i livet. 999 er universets måte å be deg om å gå videre og oppdage nye kulturer, møte nye mennesker og samle nye opplevelser. Det er ingen grunn til å være redd for det nye som kommer, for i engletallet 999 ligger også en påminnelse om at englene dine alltid er rundt og støtter deg.

999 og kjærligheten

Kjærlighetsbetydningen av engletallet 999 er todelt. For det første betyr 999 at du må prioritere rett. Å se 999 kan bety at det er på tide med litt mer seriøse forbindelser – men omvendt kan engletallet også fortelle deg at du skal kose deg og ha det gøy i stedet for å slå deg til ro. Å følge magefølelsen din er en god måte å se den sanne betydningen av hva skytsengler prøver å si deg med 999. Å se 999 betyr også at et nåværende forhold har gått sin gang. Bruk intuisjonen din til å evaluere forholdet ditt for å avgjøre om dette er et varsel fra englene dine om et sviktende forhold.

I et forhold kan engletallet 999 enten bety at det er på tide å revurdere om din nåværende partner er riktig for deg. Hvis forholdet gir deg mer hodepine enn det burde, kan dette være en beskjed fra englene om at det er på tide å avslutte forholdet. Å slå opp med noen er aldri lett, men du kan fokusere på vekst og huske at skytsenglene er med deg. Men det å se 999 mens du er i et forhold betyr også begynnelsen på en ny fase. Den nye fasen trenger ikke være et brudd – det kan også være å flytte sammen, gifte seg, få barn eller noe annet.

For single betyr engletallet 999 slutten på ensomheten og starten på et nytt forhold. Men ikke glem at 999 representerer en fullstendig transformasjon, som inkluderer en slutt og en begynnelse. Det betyr at du må gi slipp på fortiden. Først når du har befridd deg fra tidligere forhold, og ikke lenger er opphengt i en eks eller bærer på sårene fra et tidligere forhold kan du omfavne den nye romantiske begynnelsen som din skytsengel varsler om.

Under et samlivsbrudd er 999 en indikasjon på at det var det beste å avslutte forholdet. Dersom du ser 999 mens du slår opp med noen, betyr det støtte fra dine skytsengler som vil hjelpe deg gjennom hjertesorgen.

Om du sliter etter et brudd er 999 ditt tegn på å omfavne fremtidshåpet – skytsenglene dine vil hjelpe deg å innse hvorfor forholdet ikke fungerte og hvorfor det var til det beste at det tok slutt.

999 i forbindelse med penger

Engletallet 999 kan bety tre ting for din økonomi. For det første betyr det å se 999 at innsatsen din snart vil bli belønnet økonomisk. Hvis du for tiden har pengeproblemer, bruker englene 999 for å signalisere at du skal fortsette å stå på – din problematiske økonomiske situasjon kan snart endre seg til det bedre. Dessuten er det å se 999 gjentatte ganger et tegn fra universet på at du trenger å gi slipp på enhver barriere som hindrer din økonomiske suksess. For eksempel vil endring av dårlige pengevaner hjelpe deg med å spare mer.

LES OGSÅ: Ser du ofte sommerfugler betyr det at de har kommet for å si deg noe

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com