in

Det ser egentlig ut som en liten bil, men når du får se under kalesjen? Vi vil ha en slik!

sykkelbil

Mikael Kjellman er en svensk designer som virkelig har truffet spikeren på hodet med sin nyeste oppfinnelse. Svensken var lei av å bli våt når han var ute og syklet. Han ville skape en sykkel som var behagelig og som man kan bruke selv om det striregner. Prototypen ProRide ble resultatet. En «morsom og praktisk sykkelbil».

ProRide kan kjøre i 25 km/t, veier rundt 70 kilo og man sitter i samme høyde som i en vanlig bil. Sykkelen har bagasjerom og mulighet for å åpne vinduene.


Størrelsemessing er den smal nok til å passe inn på vanlige sykkelstier og i Sverige klassifiseres den som en elsykkel. Det betyr at du hverken trenger førerkort eller forsikring for å føre en slik sykkelbil.

Vil du ha en slik sykkelbil? Spre ordet og hjelp til med å få den i produksjon!

Sykkelbilen som du får se i videoen nedenfor denne artikkelen er en prototype. Mikael trenger 30.000 dollar for å starte produksjonen av ProRide. Du kan lese mer om dette på indiegogo, her kan du også følge med på hvor mange penger som er samlet inn, og hvor mye som gjenstår. Oppfinneren skriver selv:

«Denne kampanjen er laget for å samle inn penger, det langsiktige målet er å promotere sykkelbiler. Det er like viktig å spre ordet som å donere penger. Vis dette til vennene dine, del på Facebook, snakk med dine lokale politikere. Vis dem at denne type kjøretøy eksisterer og virker.»

[mashvideo]

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Gutten har så vondt i ryggen at han helst vil dø. Denne kiropraktoren er virkelig en livredder!

Hun fant sønnen på vaskerommet. Når ber hun samfunnet om å stoppe mobbingen.