Hjem Kjendisnytt Serieskaper ymter om at X-files vil gjenoppstå

Serieskaper ymter om at X-files vil gjenoppstå

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Science fiction-serien X-files var en av Fox’ første store suksesser. Den ble også sendt på TV 2.

Serien handler om spesialagentene Fox Mulder (David Duchovny) og Dana Scully (Gillian Anderson) hos FBI som etterforsker X-filene, uløste saker som ofte handler om paranormale fenomener. Wikipedia skriver at en episode forklarte at disse sakene fikk dette navnet på grunn av at det ikke var mer plass under «U» i filkabinettet for uløste saker.

Mulder er den som tror på utenomjordisk liv mens Scully er skeptikeren som ble gitt i oppdrag å jobbe med Mulder og analysere validiteten i hans arbeid i et forsøk på å nedlegge prosjektet av hennes overordnede.

Nå melder den britiske avisa Daily Mail at X-Files kan komme tilbake. Ifølge Chris Carter som er skaperen av den originale X-files-serien vil det være i en ny form. Under et tv-program hos CBC sa Carter sa at han håpet å gjenopplive science fiction-serien.

Selv om Carter bare omtalte det potensielle prosjektet veldig overfladisk, høres det ut som serien vil få en ny rollebesetning. Det er lite trolig at David Duchovny og Gillian Anderson dukker opp for flere paranormale gåter.

Ifølge Carter skal filmskaperen Ryan Coogler være involvert i prosjektet.

Det ble spilt inn ni sesonger av serien som gikk på amerikansk tv fra 1993 til 2002. Fra 2016 til 2018 ble det spilt inn ytterligere to sesonger av serien. Duchovny og Anderson spilte også hovedrollen i to X-Files-filmer, som ble utgitt i 1998 og 2008.

Dersom Coogler er involvert vil det i så fall gi serien betydelig prestisje. Coogler debuterte med «Fruitvale Station», som han skrev og regisserte med Michael B. Jordan i hovedrollen. Han har også regissert «Black Panther» og «Wakanda Forever».

Coogler har fått en rekke priser for arbeidene sine, og er også blitt nominert til en Golden Globe og to Oscar.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Om Sosialnytt

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg


Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com