in ,

Servitøren fester noe på mann med Downs syndrom. Han blir målløs av glede

mann

Dwayne Thomason har Downs syndrom, og som folk flest liker han å hygge seg med familien sin. Derfor var det stor stas da søsteren Regina inviterte ham ut for å spise, og det ble ikke mindre stas da det skjedde noe helt uventet som ingen kunne forutse.

En av Dwaynes store interesser er nemlig navneskilt, og i restauranten de valgte å spise i gikk personalet med slike skilt på trøyene sine. Dwayne spurte den ene ekspeditrisen hva som sto der, og det var navnet hennes «Millie». Han fortalte henne at han likte det spesielt godt, og at hun hadde et pent navn. Noe hun satte stor pris på.

Søsteren Regina valgte å sende den søte hendelsen inn til nettstedet Love What Matters, og siden har mennesker over hele verden latt seg røre av historien hennes.


Captain America! 

Da hun spurte ham hva han het, fikk hun et litt uventet svar. Han sa han het «Captain America».

Captain America er en amerikansk superhelt, kjent fra både tegneserier og flere filmer gjennom tidene.

Regina og Dwayne synes servitrisen var hyggelig og fortsatte med å nyte måltidet. Da de var ferdige ba de om regningen og gjorde seg klare til å forlate stedet. Da kom hun tilbake og før noen rakk å si eller gjøre noe, bøyde hun seg frem og festet noe på Dwayne.

Foto: Privat

Det var et navneskilt med påskriften «Captain America». Hun hadde blitt så rørt av Dwayne at hun hadde fått laget et mens de spiste – og nå ga hun det til en svært overrasket og glad Dwayne.

Da søskenparet forlot restauranten var det til ordene «Ha det bra, Captain America» og en smilende Dwayne fikk en annerledes dag enn hva han hadde tenkt seg. En riktig fin overraskelse og en snill handling av en snill servitrise. Synes du ikke? Del artikkelen hvis du er enig.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

sushi

Slik skal sushien egentlig spises – de fleste gjør det helt feil

familie på strand

Vil innføre mobilforbud for foreldre som er på stranden med barna sine