in

Hver dag ble servitøren skjelt ut av 89-åring. Men da han døde avslørte han sin takknemlighet

Melina Salazar jobber som kelner på en restaurant i Texas, USA. Hun lever etter mottoet: «Vær mot andre slik du vil andre skal være mot deg». Det har gjort henne til en umåtelig populær kelner.

Melina er alltid smilende. Hun ønsker alle gjestene en god dag og gjør sitt ytterste for at de skal føle seg godt behandlet i restauranten hun jobber i.

Men det vil alltid finnes folk som er sure. Folk som tilsynelatende ikke setter pris på vennlighet, eller kanskje gjør de det? De klarer bare ikke å vise det?

Melina hadde besøk av en slik person hver eneste dag. Den 89-år gamle krigsveteranen Walter «Buck» Swords spiste alltid middag på restauranten. Han var ingen populær skikkelse. Walter var kjent som en sur grinebiter. Han klaget alltid på maten og servicen og kom med slengbemerkninger til både kelnere og andre gjester. Det var ingen som likte han, utenom Melina.

Hun møtte de sure kommentarene med et smil. Hun fleipet med han og prøvde alltid å lure ut et lite smil fra den eldre grinebiteren. Ettersom årene gikk ble det nesten en rutine, Walter kastet ut sure kommentarer, Melina fleipet og smilte tilbake.

Foto: Facebook
Foto: Facebook

En dag dukket ikke Walter opp i restauranten. Melina ble bekymret og visste at noe var gale. Hun sjekket dødsannonsene og fikk rett i sine antakelser. Walter Sword var død.

Neste dag fikk restauranten besøk av en advokat. Han ville snakke med Melina. Det viste seg nemlig at Melina hadde betydd mye for Walter. Til tross for sine sure kommentarer, var hun en av de som lyste opp tilværelsen og hverdagen hans.

Walter var takknemlig for hvordan Melina behandlet han. Han hadde derfor etterlatt store deler av arven sin til henne. Intet mindre enn 50 000 dollar (422 000 nok) hadde han testamentert til Melina, skriver NBC News.

Melina ble helt satt ut. Du kan se den rørende historien i klippet nedenfor. En historie med et budskap om at vennlighet lønner seg – del gjerne videre! 

LES OGSÅ:

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

to som går fort

Går du fort? Da kan du leve lenger, sier forskere

Det var helt stille på fødestua da lille Emmy ble født, selv ikke jordmødrene fikk frem et ord