Hjem Kjendisnytt Shabana Rehman (46) er død

Shabana Rehman (46) er død

Komiker og samfunnsdebatant Shabana Rehman døde tidlig torsdag 29. desember. Hun ble 46 år gammel.

Det er broren Shakeel Rehman som melder om dødsfallet på Facebook.

«Det er med bunnløs sorg jeg må meddele at vår høytelskede uerstattelige søster, datter, tante, venn, midtpunkt, humørspreder og stolthet gikk fredfullt bort idag tidlig», skriver Shakeel Rehman i Facebookinnlegget der han kunngjør den triste nyheten om Shabana Rehmans død.

Broren opplyser at hun har vært innlagt på sykehus de siste 8 dagene.

«Hun har kjempet hardt og aldri gitt opp håpet. Hun ville leve videre for familien, kjærligheten og for det landet som hun elsket så enormt høyt. Men i det siste har ikke kroppen klart mere. Sykdommen avmagret henne. Det har vært en glede og en ære for meg å ha hatt deg som søster Shabana. ❤️❤️Alltid vært så glad i deg og stolt av deg. Dypt savnet for alltid», skriver Shakeel Rehman i innlegget der han deler en rekke bilder av søsteren sin.

Det er med bunnløs sorg jeg må meddele at vår høytelskede uerstattelige søster, datter, tante, venn, midtpunkt,…

Posted by Shakeel Rehman on Thursday, December 29, 2022

Forfatteren Tom Egeland er blant de mange som kondolerer i kommentarfeltet.

I starten av 2022 ble Shabana diagnostisert med bukspyttkjertelkreft. Behandlingen i Norge ble avsluttet allerede før sommeren. Da startet bestevenninnen en innsamlingsaksjon på Spleis for at Shabana skulle kunne dra til utlandet for å få immunterapi.

I utlandet tilbys eksperimentell immunterapi i kombinasjon med annen supplerende kreftbehandling. Immunterapi er behandling som utnytter kroppens eget immunsystem i bekjempelse av sykdommen.

Den knallharde kampen mot kreft har tæret kraftig på kroppen hennes. Mens det tidligere i høst var flere positive meldinger, fortalte Rehman nylig at ting så alvorligere ut igjen: Kroppen hennes sluttet å ta til seg fast føde. Det har redusert henne betraktelig.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com