Hjem Kjendisnytt Shabana Rehman avslører: Dette er min nye kjæreste

Shabana Rehman avslører: Dette er min nye kjæreste

Midt i den tunge perioden har Shabana Rehman funnet kjærligheten.

Tidligere i år stilte Shabana opp i podkasten Stavrum & Eikeland hvor hun fortalte mer om den brutale beskjeden.

– Jeg trodde jeg hadde magesår. Jeg ble lagt inn på akutten klokken 8 om morgenen, to timer etterpå fikk jeg beskjed. Jeg var alene. Det var ganske direkte. De holdt ingenting tilbake. Det er kreft med spredning. Du har ikke mye tid igjen, sier Shabana i podkasten Stavrum & Eikeland.

I et nytt innlegg på Instagram viser Shabana seg sammen med Petter Simonsen, som hun bekrefter er sin nye kjæreste.

– I april ble jeg fortalt at det ikke er mer kreftlegene kan gjøre for meg i Norge. Onkologen sa til meg at det er to ting som gjelder; om du har nok tid og nok penger, skriver Shabana.

Videre skriver hun at behandlingen i Tyskland nærmer seg.

– Nå sier kreftbehandlere i Tyskland at det er et under at jeg fortsatt spiser selv. De siste ukene har alt handlet om å holde allmenntilstanden stabil, og nå er dagen kommet, jeg står rett før avreise til Tyskland for å starte på behandlinger som ikke tilbys i Norge.

Funnet kjærligheten

Tidligere har vi skrevet om Spleisaksjonen som barndomsvenninnen til Shabana startet for å samle inn penger til at Shabana kunne få behandlingen i Tyskland. Nå forteller Shabana om all kjærligheten hun har mottatt i forbindelse med innsamlingen, og om hvordan hun midt i den vanskelige tiden har funnet kjærligheten.

– Gjennom Spleisen åpnet en kjærlighetsportal hvor det strømmet inn varme fra venner bekjente og resten av landet. Det er vanskelig å sette ord på takknemligheten jeg føler.

Da det var som mørkest førte også livet meg sammen med @petter.simonsen . Vårt nære vennskap gikk over til kjærlighet.

Avslutningsvis skriver Shabana at man kan lese mer om kjærlighetshistorien i Se og Hør.

– Tusen takk til @seoghoer og Stig H.Justad og fotograf Espen Solli som gjorde det mulig for oss å dele vår kjærlighetshistorie med alle i Norge. I denne ukas Se og Hør kan dere lese om en helt unik reise hvor tro, håp og kjærlighet er det jeg tar med meg denne uken til utlandet.

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com