in

Shaman Durek deler offentlig kjærlighetserklæring til prinsesse Märtha Louise

Shaman Durek og Märtha Louise
Shaman Durek og Märtha Louise

Søndag kveld avslørte prinsesse Märtha Louise at hun har fått seg ny kjæreste. Den amerikanske shamanen Shaman Durek er hennes nye flamme. 

Nyheten tok av i sosiale medier. Det var ikke mangel på mennesker som ønsket å gratulere paret.


På Instagram la ikke prinsessen skjul på at hun er lykkelig.

«Når du har møtt tvillingsjelen din, så vet du det. Jeg er så heldig å ha møtt min. Han har forandret livet mitt. Han har fått meg til å innse at ubetinget kjærlighet faktisk eksisterer her på planeten. Han omfavner meg uten å stille spørsmålstegn eller frykt», skriver Märtha Louise.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Princess Märtha Louise (@princessmarthalouise) on

Dureks kjærlighetserklæring 

Også Shaman Durek har tydd til Instagram for offentlig å dele sine ord om hva han føler for Märtha Louise.

«Det er en velsignelse og et vakkert liv når man blir forelsket. Noe mykner på innsiden som er vanskelig å sette ord på, men du kjenner det i alle dybder av sjelen. Etterhvert ser øynene dine mer klart det som hjertet føler. Å bli elsket eller ikke bli elsket. Jeg vil heller bli elsket ubetinget enn ikke å bli elsket i det hele tatt. 

Det er dette jeg følger for prinsesse Märtha Louise. Ren aksept for mitt multidimensjonale meg. Ikke bare shamanen, men kvinnen i meg, den sterke mannen i meg, den lille gutten, ET, jaguaren, forskeren, engelen og mer. Alt elsket av denne gudinnen som jeg hyller og tilber. 

Hvor jeg kan gråte i armene hennes når jeg er lei meg eller såret og le av livet og dets mange komplekser. En sterk kvinne som lar meg være meg uten å dømme. Jeg er fri når jeg er med henne, fri til å være meg og elske en kvinne som er et sterkt lys av klokskap og intens vakkerhet.»

 

View this post on Instagram

 

There is a grace and beauty about life when you fall in love. Something softens in you that’s unspeakable, however felt in the very depth of your soul. Then your eyes see more clearly yourself and everyone else with the same reflection the heart feels. To be loved or not to be loved for I’d rather be loved unconditionally then not to be loved at all. This is what I feel from @princessmarthalouise, pure acceptance of my multidimensional self. Not just the Shaman, however the woman in me, the strong man in me, the little boy, ET, the jaguar, the scientist and the angel and more. All loved by this Goddess, who I honor and worship. Where I can cry in her arms when I’m sad or hurt and laugh about life and its many complexities. A strong woman who lets me be me without judgement or confinement. I’m free when I’m with her, free to be me and love a women who is a bright light of wisdom and profound grace and immense beauty. Happy Mothers Day powerful women of the world. I honor you and your devotion to life. Thank you @dhendersonphoto

A post shared by Shaman Durek (@shamandurek) on

Gratulerer så mye med kjærligheten til dere begge! Bruk gjerne kommentarfeltet vårt på Facebook for å sende dine gratulasjoner du også! 

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

kreftvaksine

Verdens første universelle kreftvaksine laget av nordmenn – kan være klar om 3 år

gutt danser

Den afghanske gutten kan endelig danse igjen etter å ha blitt skutt i beinet. Nå går bildene viralt