mandag, september 27, 2021

Shaman Durek etter lang tids stillhet – dette sier han om Märtha Louise og familien

Mest lest nå

Sjamanen publiserte torsdag ettermiddag en ny oppdatering om livet tilbake i Norge.

På grunn av problematikken med reise i forbindelse med koronapandemien var Märtha Louise og kjæresten Durek Verrett borte fra hverandre i seks måneder. Men på bursdagen til prinsessen i september fikk hun en overraskelse;

Shaman Durek dukket opp i Norge, uten at hun visste det.


«Jeg elsker overraskelser. Og den beste overraskelsen noensinne var at du dukket opp på bursdagen min,@shamandurek, etter 6 lange måneder fra hverandre. Det har vært så utfordrende men samtidig så flott å se hvordan, selv uten å treffe hverandre, har ytterligere styrket vårt bånd og forståelse for hverandre,» skrev prinsessen på den gang på Instagram.

Sjamanens ord

Durek Verrett har ikke sagt stort til media eller publisert noe hvordan den siste tiden har vært etter at han kom tilbake til Norge. Men i et innlegg, publisert på Instagram, torsdag kveld bryter han stillheten.

«Å være med min livs kjærlighet, en kraftfull klok kvinne som godtar alle sider av meg, gjør det mulig for meg å være meg selv med ubetinget kjærlighet og støtte. Hun ser meg som jeg ser henne med ekte aksept i et forhold som er fult av latter, åndelig vekst og dyp sjelfull kjærlighet. Dette likeverdige forholdet gjør at jeg kan komme, være til stede og gi henne avstand til å skinne uten å være usikker eller redd for å være en kraftfull mann som elsker alt slags liv på jorden. Jeg elsker å være her i Norge, siden jeg er norsk, og elsker menneskene og naturen her«, skriver Shaman Durek. Videre beskriver han forholdet til sin nye familie.

«Jeg elsker familien; Maud, Leah, Emma, ​​hunden vår Xavanna og alle våre nære venner her. Livet er vakkert når du er sammen med de du elsker. Jeg føler meg bedre enn på veldig lang tid. Takk Gud.»

Også på bursdagen til prinsessen skrev Durek noen varmende ord til henne på Instagram:

«Å være sammen med kvinnen jeg elsker av hele min skjel på bursdagen hennes, er en velsignelse gitt av Gud, etter 6 måneder fra hverandre. Vi har vært gjennom så mye sammen, og vi skal klare oss uansett hvilke utfordringer livet kaster vår vei. Til døden skiller oss, jeg er alltid din, baby❤️ Gratulerer med dagen, min søte engel.»

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

Følg oss på sosiale medier

134,418FansLik
1,600FølgereFølg
213FølgereFølg
.

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter