in ,

Shaman Durek: – Jeg elsker familien vår

De siste månedene har prinsesse Märtha Louise vært på besøk hos kjæresten, Durek Verrett, hele tre ganger. Det ser ut til at både prinsessen og hennes tre døtre trives i Los Angeles.

Det er tidligere blitt hevdet at kjæresten til prinsesse Märtha Louise (50) har blitt alvorlig nyresyk igjen, og trenger nå dialysebehandling tre til fem dager i uken.

Dette satte imidlertid sinnet i kok for prinsessen.


– Opplysninger om egen helse er noe av det mest sensitive og private vi har. Derfor er det straffbart å lekke helseopplysninger, og det er straffbart å publisere helseopplysninger om enkeltindivider uten eksplisitt samtykke, skrev Märtha Louise ifølge Dagbladet i en uttalelse til NTB via sin manager Carina Scheele Carlsen.

Om det er helsemessige årsaker eller andre årsaker, så er det uansett prinsessen som pendler frem og tilbake til Los Angeles om dagen. Ifølge papirutgaven av Se & Hør datert 22. mars har ikke Durek Verrett vært utenfor USA siden han reiste fra Norge etter julefeiringen i 2020.

På kvinnedagen delte hun et bilde av seg selv, sine tre døtre og Durek Verrett. Her ønsker prinsessen alle til lykke med kvinnedagen.

View this post on Instagram

A post shared by Märtha Louise (@iam_marthalouise)

Durek Verrett har også lagt inn en kommentar til bildet:

– Jeg elsker familien vår. Du min kjære er en kraft i livet. Måten du elsker barna dine og hvordan du gir næring til deres sinn og hjerte for å vokse. Slik du elsker meg. Du er en spektakulær kvinne en sann inspirasjon for mange. Gratulerer med kvinnedagen kjære. Måtte alle kvinner bli sett hørt og respektert globalt. ❤️, skriver han.

For kun noen dager siden postet imidlertid prinsessen et nytt innlegg som viser at hun nå er tilbake i Norge, og nyter våren.

– For en nordmann er det noe helt spesielt med våren. Gjennom vinteren er naturen stille. Fuglene har reist til varmere klimaer og snøen dekker alt, og stilner selv de mest støyende fotsporene. Alt er kaldt og frossent, fargene er dystre. Men plutselig kommer fuglene tilbake med sangen sin, solen varmer snøen bort og fargene begynner å sprekke frem igjen med blomstene og trærne som blomstrer. Naturen våkner til liv på mirakuløst vis igjen, og du får en slags opphisset, barnlig følelse som sår alt til å virke spennende og nytt, skriver hun i innlegget der hun beundrer årets første krokuser.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

EU strammer til sanksjonene etter grusomhetene i Butsja

Bildet får tusenvis til å klø seg i hodet – Hvor mange elefanter ser du?