søndag, januar 26, 2020
Dyr Si hei til Gringo. Bartekatten alle forelsker seg i

Si hei til Gringo. Bartekatten alle forelsker seg i

-

Helt siden de første sosiale medier så dagens lys har det florert med bilder av, og historier om, hunder og katter i alle mulige variasjoner. Til ergrelse for noen, og stor glede for andre.

Noen historier er rørende, noen er glade og andre igjen er triste. Denne katten ved navn «Gringo» er en av dem som skaper mye oppmerksomhet på blant annet Instagram, og når man ser de fantastiske bildene er det lett å forstå hvorfor.

Hils på Gringo, kattekongen av Instagram

Gringo er en ettårig, helt alminnelig huskatt, som takket være eierne sine, Sabrine og Romain, på kort tid har oppnådd tilnærmet stjernestatus på Instagram. Til daglig lever Gringo hos en familie i Frankrike – sammen med sin bror ved navn Milko.

Sabrine og Romain satt en dag på nettet og kikket gjennom nettsider for omplassering av katter da de tilfeldigvis fikk øye på Gringo. De ble umiddelbart forelsket i det lille nurket, ikke minst på grunn av det spesielle uttrykket han hadde.

Lille Gringo har nemlig en tegning som ligner en mustasje i ansiktet, hvilket nok har bidratt til den enorme populariteten hans.

Gringo var ikke mer enn tre måneder gammel da han flyttet inn hos Sabrine og Romain som hadde katten Milko fra før. De to fant tonen, og omtales i dag bare som brødre.

Er ikke Gringo bare bedårende?

Full av spillopper.

Ikke rart Gringo er populær!

Katter er utrolige dyr, det er det ingen tvil om og det er lett å la seg bedåre av en slik skjønnhet som Gringo.

Neste artikkel ⬇Neste
Scroll ned

Kaster grisen utfor 70 meter – ble tvunget til å hoppe i strikk

Folk over hele verden har protestert kraftig etter at en fornøyelsespark i Kina tvang en gris til å hoppe strikkhopp. "Dette er dyremishandling av...

Forsker konkluderer: influensa ER verre for menn

Er det virkelig slik at menn blir sykere enn kvinner? Du er nok ikke alene om du...

Kvinne stanset bilen for å filme elg. Hva hun også fikk med på opptaket, fikk henne til å grøsse

Da den kanadiske kvinnen Audrée Tanguay Fréchette tilfeldigvis så en elg som sto og beitet i veikanten i Gaspésie i Quebec, stanset hun bilen...