in ,

Til alle som sier at kvinner blir voldtatt på grunn av antrekket sitt : Se godt etter på dette bildet!

22 år gamle Bree Wiseman har sett seg lei på at kvinner som blir voldtatt får slengbemerkninger om at de kan skylde seg selv for hvordan de går kledd. Hun bestemte seg for å ta et oppgjør med disse holdningene via Facebook. 

Den 22 år gamle kvinnen publiserte et bilde på Facebook. Bildet viser hunden hennes, uten at det ser noe spesielt ut. Hunden sitter lydig ved siden av et bord hvor det står mat fremme. Først når man leser teksten som Bree har publisert til bildet, forstår man hva budskapet hennes er.

Foto: Bree WIseman / Facebook

«Til alle de som mener at kvinner blir voldtatt på grunn av hvordan de kler seg; På bildet ser du hunden min. Han ELSKER biff. Som du ser så har han fult oversyn over biffen, og full anledning til å spise den. Men han nærmer seg ikke, han vet at han ikke har lov. Han vet at jeg har sagt nei.


Så dersom en hund er bedre oppdratt og klokere enn deg selv, bør du ta en kraftig kikk i speilet. Forsto du budskapet? Del gjerne videre.»

Bree har selv opplevd seksuell trakassering og møtt meninger som sier at det er kvinnens skyld, dersom kvinnen går kledd «upassende. Til Huffpost sier hun:

«Dersom en fire år gammel hund forstår betydningen av ordet nei, så bør voksne mennesker ha en like god forståelse av ordet, uansett hvordan en kvinne går kledd!»

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

siamesiske tvillinger

De siamesiske tvillingene måtte gjennom en risikabel operasjon. Se hvordan de har det i dag

Beruset kvinne parkerte bilen sin utenfor en restaurant. Dagen etterpå finner hun uventet lapp på frontruten