torsdag, juli 29, 2021

Sigrid Bonde Tusvik om uhellet som endte på legevakta: – Jeg har kommet inn til beinet

Mest lest nå

Komiker Sigrid Bonde Tusvik (41) fikk et ublidt møte med fryseskuffen, og måtte dra rett på legevakta.

I siste episode av podkasten «Tusvik & Tønne» forteller komikeren om den uheldige episoden.

Hun skulle bare hente noen bær i frysen.


– Jeg tar ut skuffen også får jeg faen ikke igjen den skuffen. Det er den klassiske fryseskuffen som setter seg fast. Dette kjenner alle seg igjen i. Dette er en ting jeg ikke skal lage stand up på en gang, forteller Tusvik i podkasten.

I irritasjon smalt Tusvik skuffen igjen med makt. Det hun ikke så var at den ene fingeren kom i klemme.

– Det jeg ser i den skuffen, er en bit av fingeren min som sitter igjen. Det er en én centimeter stor bit, og så ser jeg på fingeren min, og så ser jeg at jeg har kommet inn til beinet. Jeg ser det hvite skjelettet og senene og alt mulig, sier Bonde Tusvik.

Og da bar det strake veien til legevakten.

På Instagram la Tusvik ut en story fra «besøket».

Foto: Skjermdump Instagram

Det hele endte med noen timers venting, en stivkrampesprøyte og en finger som mangler en bit.

I podkasten forteller Tusvik at det hele er en ubehagelig opplevelse.

– Fingeren gror ikke enda. Det tar lang tid, sier hun, og forklarer at det er mye verk i såret.

Oppfordrer til solkrembruk

I fjor fortalte komikeren Sigrid Bonde Tusvik i podcasten «Tusvik og Tønne» at hun hadde fått basalcellekreft, som er en ondartet men langsomtvoksende svulst i huden. Nå er hun kreftfri etter at svulsten er skåret bort. Men hun tar forholdsregler:

– Jeg har smurt og kjørt på, og vært flink. Jeg håper ikke at det dukker opp noe mer, men det kan det jo gjøre. Jeg friker ut hver gang jeg ser en flekk, har komikeren tidligere fortalt til Dagbladet.

41-åringen innrømmer at hun tidligere har elsket å sole seg og ikke har tatt godt vare på huden i sola. Hun er nå påpasselig med å ta forholdsregler og sjekker seg jevnlig.

Basalcellekreft som komikeren ble diagnostisert med er en kreftform som oppstår i solskadet hud. Helsenettstedet Norsk Helseinformatikk forteller at rundt 12.000 nordmenn rammes av denne kreftformen hvert år. Med mindre man kommer svært sent til behandling blir nesten alle bra igjen etter denne kreftformen.

– Jeg oppfordrer alle til å sjekke både underlivet, brystene og føflekkene sine ofte. Og å smøre seg. Jeg smører meg med solfaktor 50, alltid. Men det gjorde jeg aldri i tenårene, har hun fortalt i den populære podcasten Tusvik & Tønne.

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook
.

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter