torsdag, september 23, 2021

4-åringen døde på tragisk vis – rett før sa han disse nydelige ordene om himmelen

Mest lest nå

Det finnes ikke noe mer hjerteskjærende enn historier om barn som dør. Det føles så utrolig urettferdig. Så meningsløst.

Silas var bare fire å gammel da han døde av kreft. Men Silas hadde heldigvis en overbevisning om at han ville komme til et godt sted etter han døde.

Foto: FACEBOOK/PRAYING FOR SILAS


I et videoklipp som moren har publisert på Youtube forteller han mammaen sin om hvordan han tror det ser ut i himmelen, og hvor mye han gleder seg til å komme dit.

«Jeg elsker bare himmelen, og jeg skulle ønske jeg var der hele tiden,» sier den lille gutten.

Hans mor Jessica, som filmer den to minutters lange videoen, fortsetter deretter å spørre ham om hva han forventer at himmelen sal være.

«Jeg er ikke sikker,» svarer han tankefult.
«Skal du få en ny kropp i himmelen?» spør moren.
«Ja,» svarte han.
«Hvordan vil din nye kropp bli?»
«Uten kreft … og jeg blir ikke syk,» sier han.
«Skal du være alene i himmelen?»
«Nei, Gud vil være med meg.»

Ble kjent over hele verden

Silas tiltrakk seg verdensomspennende oppmerksomhet etter at foreldrene hans opprettet en Facebook-side som het Pray for Silas. Siden fikk tusenvis av følgere og svært mange delte sine emosjonelle tanker etter å ha sett videoen til den lille hjerteknuseren.

«Hardt å holde tilbake tårene! Han ble tatt altfor tidlig, men som han sa, vil han ikke lenger være syk i himmelen,» skrev en følger av Facebooksiden.

«Jeg ønsker bare når det gjelder min tur å gå til himmelen, at jeg kan være like modig som din lille gutt, han har rørt så mange liv, så synd han forlot oss så ung, men i det minste har han ikke lenger smerte og sannsynligvis ser han ned på deg smilende,» skrev en annen.

Denne gutten rørte oss på en måte som egentlig ikke kan beskrives. Verden er en urettferdig plass. Vi håper du har det bedre der du er nå Silas. 

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

Følg oss på sosiale medier

134,418FansLik
1,600FølgereFølg
211FølgereFølg
.

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter