in ,

Simon Nitsche og Helene Spilling om romanseryktene: – Ikke rom for så mye

faksimile: Instagram

Sports-anker Simon Nitsche (29) og danse-profil Helene Spilling (24) gikk seirende ut av Skal vi danse 2021. Underveis har mange lagt merke til den spesielt gode tonen de to har sammen.  

Nitsche og Spilling fortalte i forkant av finalen at de gruet seg til Skal vi danse-eventyret var over, men er enige om at de skal fortsette å holde kontakten.


– Man får litt kjærlighetssorg overfor konseptet, men også for partnere sin. Man har blitt veldig gode venner og vært sammen hver dag, og så plutselig er det ingenting, sier Spilling til TV 2.no.

For er de bare venner, eller er det noe mer i luften?

Akkurat det spørsmålet er det svært mange som har stilt seg under årets sesong av «skal vi danse.»

View this post on Instagram

A post shared by HELENE SPILLING (@helenespilling)

Til Klikk.no forteller Simon at det faktisk ikke er rom for så mye romanse under dansetreningen. Og spørsmålet om det er noe mer mellom han og Helene, har han fått tusenvis av ganger nå.

– Jeg tenker at det kan bli litt mye noen ganger. Vi er ikke i en setting som legger så mye opp til romanse. Det er liksom meg som en svett tysker i en dansesal på Bislett. Vi er jo ikke på date, sier han.

Videre forteller Nitsche til Klikk at det tette forholdet utvikler seg naturlig, det må være slik for at dansen skal bli bra.

– Vi blir godt kjent med hverandre for at dansen skal fungere, ikke for at vi nødvendigvis skal ha et forhold. Men det virker som om alle andre rundt er veldig opptatt av at det skal være en romanse.

Både Simon og Helene kan fortelle at de opplever en storm av frierbrev, ettersom det er velkjent at begge er single.

– Akkurat nå vet jeg ikke hvor mange meldinger jeg har fått, for jeg orker ikke gå gjennom alle. Mange skriver bare: «Kan vi gå på en date?». Men så har du dem som stiller krav og sier: «Hvis du vinner, skylder du meg en kaffe». Det synes jeg er en veldig artig fremgangsmåte, sier Helene til Klikk.

Takkeinnlegget

Etter at seieren var i boks for de to, la Simon ut et lengre takkebrev på Instagram hvor han blant annet hyller medfinalistene.

«@ewatreladans og @moanmagnus: Jeg har sett hvor mange timer dere har lagt ned. Den jobben har jeg respekt for. Takk for fighten helt inn,» skriver han. Simon setter også av plass til å takke Helene for måten hun var vært dansepartneren hans på.

«Takk for at du har holdt ut også de litt kjipe dagene. Du er unik, og denne høsten med deg har jeg med meg for resten av livet ❤️.»

Dette gjør han etter finalen

Bak seg har Magnus og Simon nå elleve intense uker der de har trent og trent, og nå kan de to finalistene omsider slappe av for første gang på lange tider.

– Jeg skal på en ferie. Jeg vet ikke helt hvor enda, men jeg må lande litt, sier Simon Nitsche til TV 2.

Hobbyen hans er surfing, så om han skal drive med det er det kanskje ikke så dumt å besøke Vinni som til slutt endte på en fjerdeplass i danseshowet.

TV-ankeret forteller at han begynte å surfe for noen år siden, og at det har blitt en fin hobby ved siden av jobben som anker i sporten.

– Det gir meg ro og glede, og det går jo også an å gjøre det i Norge – langs vestkysten.

Magnus Moan, derimot, skal ikke på noen lang ferie. Han skal rett tilbake til Trondheim hvor hverdagen møter han.

– Jeg skal tilbake på kontoret, og hjem til både kone og barn.

38-åringen har to sønner. Yngstemann er fortsatt på bleiestadiet.

– Så god tur på surfeferie, Simon. Vi skal sende med deg en pakke med våtservietter, legger Moan til.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Emosjonell gutt (9) bryter ut i tårer når han holder tale i søsterens bryllup: –Takk for at du har gitt meg en svigerbror

Espen Nakstad

Kraftig økning i innlagte korona-pasienter