in

Sint rullestolbruker ber folk plukke opp etter hundene sine

Det skulle være så unødvendig å informere om, men alle som har tråkket i en hundebæsj, vet hvor ufattelig irriterende det er.

Har du for eksempel kommet hjem og kjent en grusom snek i gangen, for så å oppdage at det skjuler seg en bæsj under skoen din? Som du nå har tråkket ut i hele yttergangen.. Eller for den saks skyld, når barna har tråkket i en hundebæsj og løpt inn i huset med skoene på, vanvittig unødvendig!

Da kan du gjerne også tenke deg hvor plagsomt det må være dersom du sitter i rullestol og kjører over en hundebæsj med hjulene. Ikke bare blir stolen tilgriset, men du får også dritten på hendene når du ruller på hjulet.

Svenske Josefine Axefall sitter selv i rullestol og hadde sett seg lei på alle hundebæsjene hun måtte kjøre slalåm mellom da hun var ute på tur.

Til slutt fikk hun nok og publiserte et innlegg på Facebook hvor hun uttrykte sin irritasjon.

– Kan ikke folk være så snill å plukke opp etter hunden sin? TAKK!

Josefine la ut et bedende budskap sammen med bilde av rullestolen sin, som hadde kjørt over enda en bæsj.

Oppfordringen til Josefine ble delt tusenvis av ganger i Sverige, og kvinnen som daglig jobber som komiker ønsket å se det humoristiske ved situasjonen. Hun skrev derfor et dikt om hundebæsjen, som omhandlet den enorme reaksjonen hun hadde fått på et så banalt tema.

Er du enig i Josefines oppfordring? Del saken videre på Facebook og støtt kampen mot hundebæsj i gatene! 

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Hestens oppvisning i 2006 har blitt sett over 20 millioner ganger – like imponerende i dag

22 år gamle Mina tok pusten fra dommerne i kveldens The Voice. «Noe av det råeste jeg har hørt»