Forsiden Kjendisnytt Sissel Kyrkjebø forteller om den tøffe skilsmissen

Sissel Kyrkjebø forteller om den tøffe skilsmissen

-

Sissel Kyrkjebø valgte å gå fra danske Eddie Skoller i 2004. «Det er ganske mange emosjonelle ting man skal gjennom», sier hun om den tøffe tiden.

Sissel Kyrkjebø og Eddie Skoller giftet seg i 1993. De bosatte seg i Eddies hjemland, Danmark. Sammen fikk de barna Ingrid (23) og Sarah (20).

Etter 11 år sammen, bestemte Sissel og Eddie seg for å bryte opp. Sissel valgte å bli boende i Danmark i seks år etter skilsmissen på grunn av barna. Det skriver VG.

Men i 2010 tok hun med seg jentene og flyttet tilbake til Norge. Da tok også Sissel en pause fra artistlivet. Hun ville være mest mulig sammen med jentene når de skulle etablere seg på et nytt sted i et nytt land.

Ville slå rot sammen med jentene

«Da tok jeg to og et halvt år ut av kalenderen og sa at nei, nå skal jeg være hjemme, nå skal jeg slå rot sammen med jentene mine, og de skal ha følelsen av at jeg faktisk er der. Jeg angret ikke et sekund, jeg syntes det var helt fantastisk», sier Sissel til VG.

Hun forteller videre at barna ikke syns det var bare gøy å flytte til Norge.

LES OGSÅ
Therese Alvén sovnet inn med familien rundt seg - valgte å være i kunstig koma

«Det er aldri gøy å bryte opp, det er ganske mange emosjonelle ting man skal gjennom, både for voksne og ikke minst barn, men vi fant egentlig en ganske god løsning på det», sier hun videre.

LES OGSÅ
Dette er de nye deltakerne i "Hver gang vi møtes"

Begge har giftet seg igjen

Både Sissel og Eddie har giftet seg på nytt etter skilsmissen. Sissel giftet seg i 2013 med Ernst Ravnaas og Eddie Skoller giftet seg for fjerde gang i 2016 med Dorrit Elmquist.

 

Populært

Marte Frimand
Marte er utdannet journalist med lang erfaring. Hun har tidligere blitt kåret til årets gullpenn under Vixen Blogg Awards for bloggen Casa Kaos.