Forsiden Kjendisnytt Sissel Kyrkjebø forteller om den tøffe skilsmissen

Sissel Kyrkjebø forteller om den tøffe skilsmissen

Sissel Kyrkjebø valgte å gå fra danske Eddie Skoller i 2004. «Det er ganske mange emosjonelle ting man skal gjennom», sier hun om den tøffe tiden.

Sissel Kyrkjebø og Eddie Skoller giftet seg i 1993. De bosatte seg i Eddies hjemland, Danmark. Sammen fikk de barna Ingrid (23) og Sarah (20).

Reklame

Etter 11 år sammen, bestemte Sissel og Eddie seg for å bryte opp. Sissel valgte å bli boende i Danmark i seks år etter skilsmissen på grunn av barna. Det skriver VG.

Men i 2010 tok hun med seg jentene og flyttet tilbake til Norge. Da tok også Sissel en pause fra artistlivet. Hun ville være mest mulig sammen med jentene når de skulle etablere seg på et nytt sted i et nytt land.

Ville slå rot sammen med jentene

«Da tok jeg to og et halvt år ut av kalenderen og sa at nei, nå skal jeg være hjemme, nå skal jeg slå rot sammen med jentene mine, og de skal ha følelsen av at jeg faktisk er der. Jeg angret ikke et sekund, jeg syntes det var helt fantastisk», sier Sissel til VG.

Hun forteller videre at barna ikke syns det var bare gøy å flytte til Norge.

«Det er aldri gøy å bryte opp, det er ganske mange emosjonelle ting man skal gjennom, både for voksne og ikke minst barn, men vi fant egentlig en ganske god løsning på det», sier hun videre.

LES OGSÅ
Mette-Marit fyller 46 - disse bildene av kronprinsessen får stor oppmerksomhet

Begge har giftet seg igjen

Både Sissel og Eddie har giftet seg på nytt etter skilsmissen. Sissel giftet seg i 2013 med Ernst Ravnaas og Eddie Skoller giftet seg for fjerde gang i 2016 med Dorrit Elmquist.

 

SE OGSÅ:

Mest lest nå

Truls og Eyvind har delt et bilde som får tusenvis til å le!

Til høsten er det klart for en ny sesong med "Truls ala Hellstrøm". Men de to kompisene har ikke glemt hverandre i løpet av...

Da Tony måtte flytte inn på pleiehjemmet måtte han etterlate katten sin hjemme. Men så fikk en snill nabo en plan

Da Tony fikk slag og måtte flytte på pleiehjem, var det ikke lett å si farvel til det livet han var vant til å...

Den 72-år gamle kvinnen ønsket seg en gammel og uønsket hund – se hvem hun endte opp med

Ikke alle hunder er like heldige her i livet. Heldigvis er de fleste så heldige at de finner nye eiere allerede fra fødselen av,...

Lars Monsen med utradisjonell metode da han sjekket opp Trine Rein

At Lars Monsen er en tøffing er det ingen tvil om, noe vi alle har vært vitne til utallige ganger på tv. Enten han krysser...

Bildet av den fire år gamle jenta i rullestol går viralt. Kan du se hvorfor?

Fire år gamle Maren Anderson sitter i rullestol. Det har hun gjort hele livet. En dag var Maren ute og handlet med foreldrene sine,...

Populært på Sosialnytt nå

Historier fra livet

MER POPULÆRT