Hjem Kjendisnytt Sissel Kyrkjebø fyller 50 år – gir ut 50 nye låter

Sissel Kyrkjebø fyller 50 år – gir ut 50 nye låter

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Hele Norges Sissel Kyrkjebø fyller 50 år 24. juni. Nå slår hun på stortromma og 26. mai går hun i gang med et nytt prosjekt kalt «Reflections». Fra denne dagen og ett år frem i tid skal Kyrkjebø gi ut 50 helt nye låter.

Sangfuglen fra Bergen har gjort stor suksess både i inn og utland siden hun slapp sin første solo-plate som 16-åring. I 1986 sang hun i pausen til Eurovision Song Contest i Bergen.

Siden har hun gjort det stort, og fikk et nytt gjennombrudd da hun sang Olymiahymnen under åpningsseremonien i Vinter-OL på Lillehammer i 1994. Med sin fantastiske stemme har hun sunget duetter med blant annet Russel Watson, Josh Groban og og Diana Krall. Hun er også kjent for sine innslag i storfilmene Titanic og Ringenes Herre.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

In the search for happy love songs, that’s how Reflections came about. www.sisselmusic.com Video by: Hans Haug

Et innlegg delt av Sissel (@sissel.kyrkjebo)

Vil gi lytterne innblikk i tankene sine

De siste årene har vi ikke hørt så mye fra Sissel Kyrkjebø, men nå kommer hun sterkt tilbake. Hun har også en tanke og plan bak slippet av de nye sangene:

«Denne gangen har jeg lyst til å gi lytteren et innblikk i mine tanker og bakgrunnen for musikken jeg gir ut.  For hver låt som slippes legger jeg derfor ut en video hvor jeg snakker om låten, i tillegg til en egen musikkvideo. Jeg håper at lytteren vil følge med på min nye nettside www.sisselmusic.com og at det kan bli en fast serie som de ønsker å følge hver uke, forteller Sissel i en pressemelding.

En god nyhet fra damen med stemmen som i Norge blir omtalt som en nasjonalskatt. 

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com