onsdag, august 12, 2020

Sissel Kyrkjebø fyller 50 år i dag – hør den nye fremføringen av «Se ilden lyse»

Mest lest nå

Derfor har hekling og strikking noen fantastiske helsefordeler!

Hekling og strikking er en populær hobby for mange nordmenn. Men foruten å være kjekt, hevder eksperter at du får en rekke helsefordeler ved...

Det har vært stille fra Sissel Kyrkjebø de siste årene. Men nå slår den populære artisten på stortromma og slipper hele 50 nye låter.

Sissel fyller 50 år i dag den 24. juni. Og det skal feires. Prosjektet hennes har fått navnet «Reflections», og startskuddet gikk den 26. mai.

Fra den dagen, skal hun gi ut 50 låter på en tidsepoke på ett år. I tillegg til de nye låtene, kommer artisten til å legge ut en musikkvideo og en bakgrunnsvideo til hver låt.


Vil vise bakgrunnen for musikken

«Denne gangen har jeg lyst til å gi lytteren et innblikk i mine tanker og bakgrunnen for musikken jeg gir ut. For hver låt som slippes legger jeg derfor ut en video hvor jeg snakker om låten, i tillegg til en egen musikkvideo. Jeg håper at lytteren vil følge med på min nye nettside Sissel music og at det kan bli som en fast serie de ønsker å følge hver uke», skriver Sissel i en pressemelding.

 

View this post on Instagram

 

I just love the simplicity of this song, and It is so wonderful to be able to sing a Happy love song – S 💃🏻

A post shared by Sissel (@sissel.kyrkjebo) on

Sissel forteller at hun har gjort nye innspillinger av tidløse låter som strekker seg fra 1920-tallet og frem til i dag. Den første låta som dukker opp er «Unchained Melody».

Ble kjendis som 16-åring

Sissel Kyrkjebøs karriere har vært en eneste stor opptur helt siden hun slapp sitt første soloalbum som 16-åring. Sissel har hatt stor suksess i både inn- og utland, og i Norge blir stemmen hennes omtalt som en nasjonalskatt.

Sissel har samarbeidet med en rekke artister, blant annet Krall, Placido Domingo, Warren G, Bryn Terfel og José Carreras. Sissels stemme er også å høre i filmene Titanic og Ringenes Herre.

Sissel Kyrkjebø er viden kjent for «Se ilden lyse» som hun fremførte under OL på Lillehammer i 1994. For tre uker siden besøkte hun P3 hvor hun gjorde en ny fremføring av den vakre låta.

Hør låta nedenfor og trykk gjerne på deleknappen for å sende dine gratulasjoner til jubilanten Kyrkjebø! 

130,381FansLik
1,536FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter