Hjem Kjendisnytt Sissel Kyrkjebøs datter går i morens fotspor – Slik ser hun ut nå

Sissel Kyrkjebøs datter går i morens fotspor – Slik ser hun ut nå

Sarah Kyrkjebø Skoller (20) har blitt en voksen dame, og har valgt å gå i morens fotspor. Før jul, var hun med moren på hennes julekonsert-turné. Og i programmet «Kvelden før kvelden», koret hun da Sissel sang.

Før programmet «Kvelden før kvelden» gikk av stabelen lillejulaften, la Sarah ut et bilde på Instagram der hun oppfordret folk til å følge med.

«Hei Nordmenn. Se ‘kvelden før kvelden’ på NRK1 d. 23 December kl 21.45 – for å høre konsert og se meg stå bak mange andre mennesker mens jeg synger litt», skrev hun.

Tok med seg jentene til Norge

Sissel la også ut et bilde på Instagram før jul, med gjengen hun holdt julekonsertene sine sammen med. Datteren Sarah står til venstre for Sissel.

Sissel Kyrkjebø og Eddie Skoller giftet seg i 1993. De bosatte seg i Eddies hjemland, Danmark. Sammen fikk de barna Ingrid (23) og Sarah (20).

I 2004 kom den triste nyheten om at Sissel og Eddie skulle gå fra hverandre. Sissel ble boende i Danmark i seks år etter skilsmissen på grunn av barna.

Men i 2010 tok hun med seg jentene og flyttet tilbake til Norge. Da tok også Sissel en pause fra artistlivet. Hun ville være mest mulig sammen med jentene når de skulle etablere seg på et nytt sted i et nytt land. Det fortalte hun til VG i et intervju i fjor vår.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Sarah K. Skoller (@sskoller)

Ville ikke flytte

«Da tok jeg to og et halvt år ut av kalenderen og sa at nei, nå skal jeg være hjemme, nå skal jeg slå rot sammen med jentene mine, og de skal ha følelsen av at jeg faktisk er der. Jeg angret ikke et sekund, jeg syntes det var helt fantastisk», sa Sissel til VG.

Hun fortalte videre at barna ikke syns det var bare gøy å flytte til Norge.

«Det er aldri gøy å bryte opp, det er ganske mange emosjonelle ting man skal gjennom, både for voksne og ikke minst barn, men vi fant egentlig en ganske god løsning på det.»

LES OGSÅ: Sissel Kyrkjebø forteller om farens plutselige død: Det var et sjokk

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com