onsdag, september 23, 2020

Siste: Olav Thon skal gifte seg!

Mest lest nå

Til sommeren skal Olav Thon (95) gifte seg. 

Det er Nettavisen som i dag melder at den populære milliardæren Olav Thon skal gifte seg til sommeren.

Thons sekretær, Eva Nygård, forteller at Thon skal gifte seg med Sissel Bredal Haga (79) 21. juni.


De to har vært et par i 30 år.

Har gitt millioner til forskning

Gjennom en årrekke har Olav Thon gitt bort penger til forskning og nyttige formål.

Olav Thon Stiftelsen har ved en rekke anledninger gitt sin støtte til forskningsprosjekter de mener er viktig for det norske samfunnet. Hvert år deler de ut priser til personer eller prosjekter som har utmerket seg spesielt.

Olav Thon er selv styreformann i stiftelsen og sammen med professor Ole Petter Ottersen, leder for stiftelsens fagråd, delte de ut årets priser i januar.

Og i år var det blant annet to forskningsprosjekter innen behandling mot artrose og til beinregenerering som fikk smake gavmildheten til Thon.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Strømmen Storsenter (@strommenstorsenter) on

Olav Thon stiftelsen har snart delt ut 200 millioner kroner til forskning og gode formål, og eiendomsbaronen har tidligere forklart hvorfor han deler ut penger til slike formål, fremfor å gi alt til familie og venner.

– Man skal jo levere alt fra seg. Vårherre har vært ganske grundig når det gjelder akkurat det. Det blir vel galt å kalle ham kommunist, men det er ikke så langt unna, sa Thon til Dagens Næringsliv før han fortsatte:

– Så da er spørsmålet om man skal levere det til slektninger som kanskje ikke trenger det. Jeg har ingen barn, men mange slektninger. Men den største ulykken i livet er å arve mye penger. Jeg ønsker ikke å ødelegge noen med det.

Nå gleder vi oss på vegne av en mann som har gitt så mye til så mange. Gratulerer så mye med de hyggelige nyhetene Olav Thon! Send gjerne dine gratulasjoner i kommentarfeltet vårt på Facebook du også!

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter