Hjem Kjendisnytt SISTE: Prinsesse Märtha Louise og Durek Verrett kunngjør bryllupsdato og sted

SISTE: Prinsesse Märtha Louise og Durek Verrett kunngjør bryllupsdato og sted

Nå er datoen klar!

Prinsesse Märtha Louise og den selverklærte sjamanen Durek Verrett har vært et par siden 2019. I juni 2021 kom meldingen om at de var forlovet. Nyheten kom i form av en pressemelding fra Slottet. Der skrev paret blant annet:

– Kjærlighet dømmer ikke hvor man kommer fra eller hvem man er som mennesker. Kjærlighet skaper bro mellom mennesker, kulturer og religioner. Og vi er glade for å ha funnet hverandre, på tvers av kontinenter, etnisitet og sosial bakgrunn.

Durek fulgte også opp med noen gledens ord på Instagram.

– Hun sa JA! Når du vet at du vet. Det er ikke noe bedre enn å ha klarhet som mann at det er kvinnen som står foran deg. Jeg er overlykkelig med tårer over at jeg får tilbringe resten av livet mitt med den mest renhjertede, engleaktige, kloke, kraftfulle kvinnen som representerer alle nivåer av en gudinne i mine øyne, skrev han.

Nå er datoen satt

I en artikkel på Kongehuset avsløres nå datoen for bryllupet og plasseringen for seremonien.

På nettsiden kan man lese:

Prinsesse Märtha Louise og Durek Verrett kunngjorde i dag at de skal gifte seg i august 2024.

Gifter seg i Geiranger

Prinsesse Märtha Louise skriver på Instagram at vielsen skal skje den 31. august 2024, og at den skal finnes sted i Geiranger. I innlegget skriver hun:

«Durek Verrett og jeg er glade for å meddele at vårt forestående bryllup vil finne sted på det historiske Hotell Union i Geiranger den 31. august 2024.

Geiranger er kjent for sin spektakulære fjord og sine dramatiske fjell. Geirangerfjorden står på UNESCOs verdensarvliste og representerer Norges rike kultur og naturskjønnhet.
Vi er utrolig glade for å kunne feire kjærligheten vår i Geirangers vakre omgivelser. Det betyr mye for oss å samle våre nærmeste på et sted som er så rikt på historie og intense naturopplevelser. Geiranger er det perfekte sted for å omfavne vår kjærlighet.»

Både kongeparet og kronprinsparet har i den anledning sendt sine gratulasjoner. Kongeparet skriver:

«Dronningen og jeg gleder oss over at Prinsesse Märtha Louise og Durek Verret i dag har offentliggjort sine bryllupsplaner. Vi er glade for å få Durek Verret inn i familien og vi ser frem til å feire den store dagen sammen med dem. Vi ønsker Märtha og Durek alt det beste.»

Mens kronprinsparet gratulerer på denne måten:

«Vi gratulerer Prinsesse Märtha og Durek Verret med bryllup i august neste år. Vi er glade på deres vegne og gleder oss til å feire sammen med dem i Geiranger. Vi ønsker Märtha, Durek og jentene alt godt for framtiden.»

Følg oss på sosiale medier for å motta engasjerende saker gratis!

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com