Hjem Nyheter SISTE: Sindre Finnes om hva han skal gjøre fremover

SISTE: Sindre Finnes om hva han skal gjøre fremover

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Sindre Finnes, ektemannen til Høyre-leder Erna Solberg, har kunngjort at han gradvis vil selge alle sine børsnoterte enkeltaksjer, og har satt en frist til 31. desember 2024 for fullstendig salg.

Dette rapporterer Dagens Næringsliv.

Finnes, som også har bestemt seg for å slutte å kjøpe enkeltaksjer og finansielle instrumenter, uttrykker at dette valget ikke var enkelt for ham.

– Dette gjør jeg ikke med lett hjerte, da aksjehandel har vært en hobby for meg i mange år. Jeg mener det er viktig at så mange som mulig bidrar til økonomien gjennom å investere i norske arbeidsplasser og norsk næringsliv, samtidig som man sparer til seg og familien, sier han til DN.

Dette kommer i kjølvannet av at DN rapporterte at Finnes kjøpte aksjer verdt 450.000 kroner i forrige uke, samtidig som Solberg bekreftet at hun vil fortsette som partileder og stille som Høyres statsministerkandidat i 2025.

– Erna har bestemt seg for å stå på videre, og dette støtter familien og jeg fullt ut, uttaler Finnes.

Finnes reflekterer over lærdommen fra de siste månedenes hendelser og uttrykker et ønske om å bidra til rydding i situasjonen.

Sindre Finnes
Foto: Sindre Finnes / Facebook

– Det viktigste for meg er at Erna blir statsminister igjen i 2025, så kan jeg fokusere på andre hobbyer enn aksjer, sier han.

Interessen rundt Finnes’ aksjeaktivitet ble tydelig da Erna Solberg nylig kunngjorde sin motivasjon til å fortsette som partileder og statsministerkandidat. Under en pressekonferanse bekreftet hun at hennes mann fortsatt eier aksjer og er aktiv i aksjehandel.

Ifølge nettsiden Tekinvestor, foretok Finnes to kjøp i seismikkselskapet Argeo den 16. og 17. november, til en verdi av 450.000 kroner. Dette skjer i en tid hvor Solbergs politiske framtid er et sentralt tema, og Finnes’ aksjehandel har blitt et omdiskutert emne.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com