lørdag, juni 12, 2021

Siv Jensen nyter rolige dager sammen med valpen Karma

Mest lest nå

Tidligere i år gikk Siv Jensen av som FrP-leder. Da hadde hun ledet partiet i 15 år – og i sju av disse årene har hun også vært landets finansminister.

Etter at Siv Jensen trakk seg fra politikken har hun nytt rolige dager, mens hun tenker nøye gjennom hva hun vil gjøre videre.


I Kamilles podkast «Summa Summarum» røper den tidligere FrP-lederen mange har sett på som en knalltøff jernkvinne av det er et skille mellom Frp-Siv og privat-Siv. Privat er hun både sårbar og følsom.

Les også: Jobbtilbudene tikker inn for Siv Jensen

– Som offentlig person må du tåle at folk ikke liker deg, sier og skriver ting om deg som du ikke liker å høre eller lese. Det jeg blir sår for, er når folk trekker Private-Siv ut i det offentlige rom og karakteriserer meg uten å ha fletta peiling på hvem jeg er. Da blir jeg lei meg, sier Siv Jensen (51) i podkasten.

Les også: Siv Jensen: «Jeg aksepterer ikke at Lan Marie Berg sitt ufødte barn blir hetset»

Noen ante at hun kanskje kom til å trekke seg tilbake da valpen Karma plutselig dukket opp i livet hennes

Jensen forteller til podkasten at hun nå endelig har tid til stressfrie frokoster, kvalitetstid med familien og lange turer sammen med Karma.

Les også: Siv Jensen snakker om sitt kjærlighetsliv: – Akkurat nå er det litt stusselig

Hun vet ennå ikke hva hun vil gjøre videre, men sier hun skal tenke seg godt om før hun hopper inn i en ny jobb, og synes det er fantastisk å kunne bruke masse tid sammen med Karma.

Les også: Eli Hagen i strupen på Siv Jensen

– Det handler ikke bare om å ha råd til å kjøpe mat, men å finne noe meningsfullt å fylle tiden med. Men aller først skal jeg ha en periode der jeg ikke gjør så mye, fordi jeg har jobbet så vanvittig mye gjennom så mange år, sier hun ifølge Klikk.no i podcasten.

– Venner og familie har vært veldig forståelsesfulle og rause, men nå er det min tur til å gi litt tilbake. Nå vil jeg ikke gå glipp av mer. Jeg vil tilbringe mer tid sammen med familie og venner, forteller hun.

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook
.

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter