onsdag, mars 3, 2021

Sjaman Durek gjester Netflix-serie

Mest lest nå

Reality-serien «Bling Empire» ligger på topplisten over mest populære serier på strømmetjenesten Netflix i Norge. I serien «Bling Empire» følger vi livene til en eksklusiv gruppe velstående asiat-amerikanere I Los Angeles. Serien er full av intriger, drama og eksklusive fester.

I episode fem av den populære serien dukker et kjent ansikt opp, nemlig Sjaman Durek, skriver TV2. En av deltagerne i serien er en bekjent av Durek, og det var han som inviterte Durek med i serien for å hjelpe venninnen Kelly Mi Li som har det vanskelig i et kjærlighetsforhold.

Opptrer som spirituell guide

«Jeg møtte Sjaman Durek i New York for å finne ut om jeg burde flytte til Los Angeles, så jeg søkte veiledning. Det jeg liker ved sjaman Durek er intuisjonen hans for hva folk må høre», forteller Kreider i episoden.


I episoden får vi se en vennegjeng som er samlet på stranden rundt en bålpanne før sjamanen dukker opp som spirituell guide. Durek gjennomfører en renseselsprosess for å rense Li for dårlig energi knyttet til hennes kjærlighetsforhold.

Det er ikke første gang Durek Verret «kurerer» kjendiser og og millionærer. Tidligere har han jobbet med blant annet Gwyneth Paltrow, LeAnn Rimes og Selma Blair. Men i følge TV2 har flere utenlandske medier nå fått øynene opp for sjamanen etter opptredenen hans i serien.

Prinsesse Märtha Louise blir også å se på TV denne våren. Hun har fått sin egen dokumentarserie som kommer på TV2 i vår, og hun skal også delta i TV-programmet «Helt Harald» med Harald Rønneberg som programleder.

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter