Forsiden Kjendisnytt Sjaman Durek påstår at han har jobbet med kreftsyke barn ved et...

Sjaman Durek påstår at han har jobbet med kreftsyke barn ved et sykehus – Det avviser sykehuset

-

På LinkedIn-profilen sin, skriver Durek Verrett at han har jobbet med kreftsyke barn på Israels fjerde største sykehus. Men ifølge sykehuset, har han aldri jobbet for dem.

På sin LinkedIn-profil, skriver prinsesse Märtha Louises nye kjæreste at han har jobbet som sjaman på Israels fjerde største statlige sykehus, Assaf Harofeh Medical Center, i tidsperioden mars 1998 til mai 1998. Han skriver at han «arbeidet med kreftsyke barn og rådførte foreldrene deres med å håndtere sorg».

Avviser noe ansettelsesforhold

Nettavisen har tatt kontakt med Assaf Harofeh Medical Center, som endret navn til Yitzhak Shamir Medical Center i 2017, og spurt dem om de har hatt et ansettelsesforhold til en person ved navn Durek Verrett eller Derek Verrett i tidsperioden mars til mai i 1998, og hvorvidt sykehuset har en praksis med å ansette sjamaner.

«Jeg har undersøkt med HR-avdelingen. Beklager, men de fortalte meg at det ikke var noen med dette navnet som jobbet i vår institusjon i mai i 1998», sier talsperson ved Shamir Medical Center (Assaf Harofeh), Michael Ganor, til Nettavisen.

Venter på svar fra Durek

Nettavisen har også tatt kontakt med Durek Verrett, via prinsesse Märtha Louises manager Carina Scheele Carlsen, og bedt han om å redegjøre for hans påståtte erfaring ved det israelske sykehuset. De har foreløpig ikke fått noen tilbakemelding.

LES OGSÅ
Therese Alvén sovnet inn med familien rundt seg - valgte å være i kunstig koma

Foto: Skjermdump (LinkedIn)

Yitzhak Shamir Medical Center, tidligere Assaf Harofeh Medical Center, er Israels fjerde største statlige sykehus. Sykehuset har snaut 900 pasientsenger, 21 operasjonssaler og 3400 ansatte.

LES OGSÅ
Therese Alvén sovnet inn med familien rundt seg - valgte å være i kunstig koma

Lang CV

På CV-en sin på LinkedIn, har Durek Verrett listet opp flere ting han har jobbet med tidligere. Blant annet radiovert for «Indie Radio 103.1», VJ for «Number One TV», modell og skuespiller ved «Karen Modeling Agency», sjaman i et TV-program for «E! Entertainment Television», assisterende castingansvarlig for «Impossible Casting NYC», assisterende reklamekoordinator for «Bleecker and Sullivan», VJ og hoveddanser for «MTV Networks/Logo» og art director for «LimeLight».

Populært

Marte Frimand
Marte er utdannet journalist med lang erfaring. Hun har tidligere blitt kåret til årets gullpenn under Vixen Blogg Awards for bloggen Casa Kaos.