Forsiden Kjendisnytt Sjaman Durek Verret med ny avsløring om fortiden sin

Sjaman Durek Verret med ny avsløring om fortiden sin

Det har stormet rundt Märtha Louises nye kjæreste den siste uken. Nå kommer han med en ny avsløring som skaper engasjement. 

I et større intervju med Dagbladet pratet Märtha Louise og Durek Verret om alt fra kjærligheten, kritikken, media og fortiden til Durek.

Har vært sammen med en mann

I intervjuet forteller Durek blant annet at han tidligere har vært sammen med en mann. Noe han omtaler som flott og fantastisk.

Reklame

«Det er maskulinitet og femininitet i både kvinner og menn, og jeg står for kjærlighet uavhengig av kjønn. Det er derfor jeg elsker Märtha, fordi hun forstår dette ved meg. Det er både kvinne og mann i meg, det finnes mange ting i meg. Jeg er et interessant menneske», sier han til Dagbladet.

Han forteller videre at han verken ser på seg selv som homofil eller biseksuell.

LES OGSÅ
Ny rekord for dronning Sonja

«Jeg kunne ikke vært sammen med Märtha om hun ikke var interessant. Hun har en veldig maskulin og en veldig feminin side – hun har småjentefakter, og så har hun denne mektige kvinnen i seg. Man kan ikke være sammen med noen som forsøker å få plass i en boks. Så ja – jeg var i et forhold med en mann. Det var en herlig opplevelse, og jeg vil alltid elske ham. Men han ville bare være sammen med menn. Det er greit, men for meg er det den ubetingede kjærligheten som er viktig, så det fungerte ikke. Jeg definerer ikke meg selv som homofil eller biseksuell. Jeg relaterer bare til én ting, og det er kjærlighet.»

Tok et oppgjør med kritikerne 

Shaman Durek legger ikke skjul på hva han synes om media og de som kritiserer hans alternative tankegang og væremåte. Ifølge Nettavisen publiserte han en video på 17.mai hvor han går hardt ut mot de som kritiserer han.

«Hvorfor svarer jeg egentlig på spørsmål fra pressen? Det er latterlig, fordi det jeg har lært, er at pressen egentlig ikke vil lære noe om sjamanisme eller gavene mine«, sier han i videoen som er publisert på Instagram.

Han forklarer videre at pressen ikke forstår han.

«De vil bare finne måter å fordømme det på. Og i vår kultur gjør det deg til en blind person. Så til alle dere dommere og hatere der ute, dere er blinde og uvitende.»

SE OGSÅ:

Mest lest nå

Ulrikke Falch fikk voldsomt angstanfall – endte på legevakta

Skuespiller Ulrikke Falch (23) har jobbet med en ny tv-serie kalt "F-ordet". Serien har blitt utsatt flere ganger på ubestemt tid. Nå forteller Ulrikke...

Alex Rosén sjokkerer Märtha Louise i radioprogram

Da prinsessen vår nylig var gjest i "Alex Rosén Show" på Radio Rock, mistet hun både munn og mæle av Alex ville AG3-historie. Det mange...

Foreslår å øke fartsgrensene i Norge – her kan det bli lov å kjøre fortere

Nå foreslår samferdselsminister Jon Georg Dale å øke fartsgrensene på flere strekninger i Norge. Dette gjelder foreløpig seks ulike strekninger. "Riktige fartsgrenser er vesentlig for...

Jasså, trodde du sommeren var over? Nei da, denne uken får vi en ny supersommer

I starten av uka, kan vi få helt opp mot 30 varmegrader i Sør-Norge. Og mot midten av uka, når temperaturene også Nord-Norge. Har du...

Kronprinsparet feiret 18 års bryllupsdag. Slik ble Mette Marit godtatt av folket til slutt

Det var ikke bare enkelt for Mette Marit å bli kjæreste med kronprinsen, og senere hans kone og landets kronprinsesse. Men etter 18 år...

Populært på Sosialnytt nå

Historier fra livet

MER POPULÆRT