Forsiden Kjendisnytt Sjaman Durek Verret med ny avsløring om fortiden sin

Sjaman Durek Verret med ny avsløring om fortiden sin

-

Det har stormet rundt Märtha Louises nye kjæreste den siste uken. Nå kommer han med en ny avsløring som skaper engasjement. 

I et større intervju med Dagbladet pratet Märtha Louise og Durek Verret om alt fra kjærligheten, kritikken, media og fortiden til Durek.

Har vært sammen med en mann

I intervjuet forteller Durek blant annet at han tidligere har vært sammen med en mann. Noe han omtaler som flott og fantastisk.

«Det er maskulinitet og femininitet i både kvinner og menn, og jeg står for kjærlighet uavhengig av kjønn. Det er derfor jeg elsker Märtha, fordi hun forstår dette ved meg. Det er både kvinne og mann i meg, det finnes mange ting i meg. Jeg er et interessant menneske», sier han til Dagbladet.

Han forteller videre at han verken ser på seg selv som homofil eller biseksuell.

LES OGSÅ
Dette er de nye deltakerne i "Hver gang vi møtes"

«Jeg kunne ikke vært sammen med Märtha om hun ikke var interessant. Hun har en veldig maskulin og en veldig feminin side – hun har småjentefakter, og så har hun denne mektige kvinnen i seg. Man kan ikke være sammen med noen som forsøker å få plass i en boks. Så ja – jeg var i et forhold med en mann. Det var en herlig opplevelse, og jeg vil alltid elske ham. Men han ville bare være sammen med menn. Det er greit, men for meg er det den ubetingede kjærligheten som er viktig, så det fungerte ikke. Jeg definerer ikke meg selv som homofil eller biseksuell. Jeg relaterer bare til én ting, og det er kjærlighet.»

Tok et oppgjør med kritikerne 

Shaman Durek legger ikke skjul på hva han synes om media og de som kritiserer hans alternative tankegang og væremåte. Ifølge Nettavisen publiserte han en video på 17.mai hvor han går hardt ut mot de som kritiserer han.

LES OGSÅ
Truls Svendsen og Eyvind Hellstrøm avslører strålende nyhet

«Hvorfor svarer jeg egentlig på spørsmål fra pressen? Det er latterlig, fordi det jeg har lært, er at pressen egentlig ikke vil lære noe om sjamanisme eller gavene mine«, sier han i videoen som er publisert på Instagram.

Han forklarer videre at pressen ikke forstår han.

«De vil bare finne måter å fordømme det på. Og i vår kultur gjør det deg til en blind person. Så til alle dere dommere og hatere der ute, dere er blinde og uvitende.»

Populært

Eivind Ertesvåg
Jeg opprettet Sosialnytt i 2014. Da med formål om å spre gladsaker og inspirerende historier, fremfor all negativiteten som ofte preger nyhetsbildet. Siden den gang har siden vokst og Sosialnytt har i dag flere skribenter og tusenvis av engasjerte lesere. Jeg har studert webkommunikasjon og er også utdannet sosionom. På fritiden opptar familie, venner og livet som småbarnsfar det meste av tiden min. .