in ,

Sjarmerer med «Dance Monkey» på The Voice Kids

Låten «Dance Monkey» ble en internasjonal hitlåt som toppet hitlistene i 30 land, inkludert Norge, etter at den ble fremført av australske «Tones and I» i 2019.

Den populære låten har siden blitt fremført av mange artister og blitt brukt mye i ulike talentkonkurranser. I den russiske versjonen av «The Voice Kids», valgte tre jenter også å fremføre nettopp denne låten. Alle de tre jentene hadde gått videre i konkurransen hver for seg, og de hadde blitt satt sammen til en gruppe av dommerne.

Det ble en trio som jobbet godt sammen på scenen med både sang, dans og herlige ansiktsuttrykk. Det var mange smil å se i dommernes ansikt når de fikk se den artige, uttrykksfulle og sjarmerende versjonen jentene opptrådte med.


Se den gøyale opptreden her:

Slår an med den «forbudte sang»

En et annen populært innslag på «The Voice Kids» og som er sett nesten to millioner ganger på YouTube er når østerrikske Lura Kamhuber synger «I will always love you» av Whitney Houston i 2013. Dette er den mest sette videoen på YouTube av en østerriksk artist.

Sangen var ikke populær blant dommerne, både fordi det er så mange som velger den og fordi det er en svært krevende låt å synge. Men 13 år gamle Laura sang den med en fantastisk stemme, og alle de tre dommerne hadde trykket på knappen og snudd stolene sine i begeistring innen få sekunder.

«Bli med på laget mitt. Bli læreren min. Hvordan er det mulig at noe slukt kommer ut av din kropp», ler en av dommeren til den talentfulle jenta som siden har spilt inn tre album.

Her kan du se den talentfulle jenta fremføre den nydelige versjonen:

LES OGSÅ: Når storebror synger blir lille Tripp helt trollbundet

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

farmen 2022

Sophie Elise om «Farmen»-deltager: − Jeg vet at det er rykter om oss

Stormen herjer i Midt-Norge: Vinden har tatt buss, tak og strøm