in

Sjefen har kjøpt en lottokupong til hver av de 50.000 ansatte og håper de kan dele Jackpot-premien

Todd Graves som er gründeren bak Raising Cane’s Chicken Fingers er en sjef litt utenom det vanlige…

Grunnlegger og administrerende direktør for den amerikanske fastfood-kjeden Raising Cane’s Chicken Fingers krysser fingrene for at oddsen er på hans – og alle de 50.000 ansattes – side.

Todd Graves har kjøpt hele 50.000 Mega Millions-lottokuponger. en for hver av selskapets 50.000 ansatte. Dette har han gjort i håp om å dele gevinsten med arbeiderne.

Hurtigmatrestauranten delte selv nyhetene, som også er omtalt av People, og har lagt ut en video på TikTok der et hopetall av lotto-billetter blir skrevet ut.

@raisingcanes

When Todd buys 50,000 lottery tickets to share the jackpot with all Crewmembers! ONE LOVE!

♬ original sound – Raising Cane’s

– Når Todd kjøper 50.000 lodd for å dele jackpotten med alle Crewmembers! EN KJÆRLIGHET!» selskapet undertekst klippet.

Hurtigmat-kjeden har ikke svart på Peoples forespørsel om kommentar.

Cincinnati Enquirer har fått vite at dersom en av de 50.000 loddene er vinnerloddet, vil alle ansatte dele premien. Jackpotten er nå på 830 millioner dollar, eller 8,3 milliarder kroner. Dermed vil hver ansatt få 166.000 kroner om de stikker av med den gjeve premien.

– Så snart vi hørte hvor stor denne jackpotpremien er, kunne vi ikke gå glipp av sjansen til å vinne Mega Millions-jackpotten og dele den med våre ansatte som alltid står sammen, sier Graves ifølge People i en uttalelse fra selskapet.

– Ingen ting av det de gjør på restaurantene ville vært mulig uten de ansatte, og det er derfor vi alltid leter etter måter å gi dem litt ekstra moro, og hvis vi er heldige, en overraskelse, legger han til.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Se den utrolige videoen: Lander på fiskebåten i et ekte hvale-stup

Han lar håret vokse i 2 år for å lage en parykk til moren: Hun hadde mistet alt håret på grunn av kreft