Det hele startet allerede tilbake i 2012, da søskenflokken på åtte bestemte seg for å sette sammen et dansenummer for å overraske foreldrene sine. De hadde det så morsomt at det nå er en fast tradisjon, og familiens faste måte å markere starten på julehøytiden på.

Søskenflokken møtes hvert år rundt denne tiden for å øve og filme juledansen sin, og etterhvert har flere andre familiemedlemmer hatt både store og små gjesteopptredener i forestillingen. I år inkluderer dansen også foreldrene, tre fra svigerfamilien, tre nieser og tre hunder!

Ammon Orgill, som står i spissen for det hele, postet nylig årets juledans på sin egen facebookside, hvor hele familien – ikledd stygge julegensere – slår ut håret til Ariana Grandes julesang, «Santa Tell Me».

Helt siden de første seerne oppdaget den morsomme juletradisjonen, har de ivrigt ventet på det siste årlige bidraget. Og for mange av dem motiverer videoen også til selv å lage sine egne familietradisjoner, fulle av glede og gode minner.

«Jeg kommer fra en familie på 12 brødre og søstre, og det er nær 30 av oss hvis vi inkluderer fettere også … vi er blitt inspirert av videoen deres og planlegger nå å lage noe til julaften selv … » skrev en seer i kommentarene.

Og legger til; «Takk for at dere får familien til å se så kul ut!»

Det kan være vanskelig nok å koordinere med bare to eller tre søsken, for ikke å snakke om åtte. Men selv om det kan være noen mindre uenigheter under planleggingen, går det alltid bra til sist.

«Vi elsker å tilbringe tid sammen, og når vi er ferdige for dagen er alle alltid enige om at dette er noe vi elsker», sa Ammon i et intervju da fjorårets video ble utgitt.

Se den lykkelige familiens morsomme juletradisjon i videoen nedenfor, og del gjerne dersom du er enig i at dette er en familietradisjon som det er verdt å kopiere!