Hjem Historier fra livet Sjekk stilen til bestemødrene som stjeler rampelyset på Instagram

Sjekk stilen til bestemødrene som stjeler rampelyset på Instagram

Del
X

Du trenger ikke være pur ung for å lykkes som influenser på sosiale medier – bare se på disse spreke damene!

Blue Grandma med 26.000 følgere

@blue.grandma kommer fra Slovakia. «Dette er livet til min blåhårede bestemor». Ikke bare rocker bestemor på Instagram, hun har barnebarnet Marek Pupak som «Pressesekretær».

– Jeg slutter aldri å begeistres over stilen hennes. Den er så naturlig, spontan og munter. Det beste med det er at hun definitivt ikke er noen «mote hyper», og hun står heller ikke foran speilet i to timer og lurer på om hun valgte riktig antrekk. Hun kommer gjerne bare bort til meg og spør om hun kan gå ut sånn. Denne morgenen gjorde hun seg klar for en rask helgehandel, sier barnebarnet om bildet.

Magda Life med 34.100 følgere

Britisk-amerikanske @magdalife57 er opptatt av vintage-mote og sprer rikelig med humør via instagramkontoen sin på engelsk og spansk. Av og til dukker også ektemannen Raul opp på bildene.

På et av bildene sammen med ektefellen har hun den vakre teksten «Jeg er takknemlig for de mange velsignelsene i livet mitt. Takknemlig for kjærligheten og dette helt spesielle samværet. Ord kan ikke beskrive hva du bygger dag for dag med tålmodighet, omsorg og forståelse».

Kanskje vi alle hadde følt oss litt bedre om vi lyttet mer til Insta-bestemødrene enn til Insta-barnebarna?

Iran Khanoom (92) – 288.000 følgere

Den 92 år gamle iranske influenseren @iran.khanoom har 288.000 følgere.

Hun er opptatt av iranske kvinners frigjøring, kvinners ytringsfrihet og mote.

Nylig la hun også ut lykkeønskninger om en god Pride-måned med teksten «Når du reduserer livet ditt til svart og hvitt ser du aldri regnbuen».

Postene Iran legger ut er naturligvis ikke sendt fra Iran. Den fargerike kvinnen har i dag sitt hjem i Paris.

I likhet med de andre godt voksne Instagrammerne er det også på Irans konto rikelig med smil og humør.

Personlighetene er naturligvis fast gjest på den celebre moteuken i Paris. I den forbindelse la hun ut det tørrvittige kommentaren «Hver moteuke har jeg en eneste bekymring og det er at jeg ikke klarer å skifte antrekk like raskt som disse unge modellene. Det kan ta meg en hel dag å skifte antrekk», sier hun med et stort smil.

25.800 følger svenske Lady Silver

@byladysilver beskriver seg som en 84-åring som lever livet. Hun brenner for trening, og poster livsstil- og treningsstoff både på Instagram og TikTok.

«Etter de slapp opp restriksjonene har jeg kommet tilbake til treningsstudioet igjen! Få ting slår følelsen du har etter en hard treningsøkt! Akkurat nå er vektstang min favoritt, da kommer hele kroppen virkelig i gang», røper den spreke svensken på kontoen sin.

3,3 millioner følger Helen Vanwinkle Honey

Amerikanske @baddiewinkle markedsfører seg med at hun har «stjelt mannfolk siden 1928».

Nøkkelord for kontoen hennes er farge, humor, snert og smil. Dette er en dame som vet å kose seg akkurat som det passer henne, og vi må innrømme – det er ganske gøy å bare se på også!

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com